Delägare till Miss Universum Sverige?

 


  SWEDEN


Mr & Miss Universum Sverige söker delägare/partner - Investerare.


Miss Universum är ett av världens mest kända varumärken i alla kategorier!
Alla vet vad Miss Universum är:
Förknippat med skönhet och glamour sedan starten 1952.


Sverige har deltagit i Miss Universum nästan varje år sedan starten 1952, och vi har vunnit 3 gånger! 1955 med Hillevi Rombin, 1966 med Margareta Arvidsson och med 1984 med Yvonne Ryding.


Kända film och TV personligheter har haft sitt genombrott genom att söka till Miss Universum, som: Anita Ekberg, Maud Adams, Britt Ekland och många idag kända TV personligheter som Victoria Silvstedt, Linda Isacsson och Jessica Almenäs m.fl.


Sedan 10 år (start 2009) heter den svenska tävlingen:
Miss Universe Sweden.


Vinnaren 2018 - Emma Strandberg,
representerade Sverige i Miss Universumfinalen:

Bangkok - Thailand 16e december. Finalen sändes LIVE på FOX TV.
Nära 100 nationer är med och tävlar och ca 800 miljoner människor ser den direktsända finalen - Vilket gör detta till världens 3e mest sedda TV show efter OS invignignen och fotbolls VM finalen.


Länk till finalinfo - klicka på banner nedan-




Sedan 2016 så korar vi även Mr Universal model Sweden där vinnaren får representera Sverige i en av världens största manliga modelltävlning:
Man Hunt International som i år går 2a december på
Guld kusten - Australien! - Vår representant : Mattias Coleman.


Sedan Miss Universum Sverige tog över uttagningarna 2009 så har målet givetvis varit att ta tillbaka Miss Universum kronan till Sverige!


Mr & Miss Universum Sverige drivs som en agentur och vi skickar tjejer och killar till flertalet stora världsfinaler som vi äger licencerna till, som Miss International , Miss & Mr Supranational ( 2019), med flera finaler.


Bli delägare - Partner?


Efter 10 år som ägare och ansvarig för Mr & Miss Universum Sverige så är det dags att ta nästa steg och utveckla verksamheten till nästa nivå!
Är du och ditt företag rätt person/personer att ta över rodret?


Jag Joakim känner att jag vill ta ett steg tillbaka och låta någon som brinner för detta och har både kunskapen, visionen och de ekonomiska musklerna som krävs för att lyfta verksamheten till den nivå där den hör hemma. Det är endast den egna fantasin som sätter gränser för hur stor verksamheten kan bli. Varumärket är ett av de mest kända varumärken i världen i alla kategorier - Alla vet vad Miss Universum är, och det är sedan 1952 förknippat med skönhet, kvalitet och glamour.


Miss Universe Sweden äger rätten att nyttja sitt varumärke inom stort sett alla branscher. Allt inom egna nichade produkter, kläder, teknik - Ja i stort sett upp till oss vad vi vill maknadsföra och med våra vinnare som ambassadörer för våra prokukter och tjänster.


Min vision är att verksamheten måste lyftas in till mer webbaserade aktiviteter som online uttagningar och egen TV produktion av shower och final, till att börja med en egen online kanal. varför inte en egen modemässa/final? - Ni har säkert egna ideer kring hur ni vill lyfta detta till nästa nivån.

Fördelar som partner - "The Miss Universe family" - Global klubb!
Som partner så hänger du med till Miss Universum finalen. VIP biljett till finalen och den officiella efterfesten med alla finalister, artister, andra nationers directors, kändisar och Miss Universum organisationen.


"The Miss Universe family" - Global klubb av national directors.
Varje år 2 dagar innan finalen så träffas alla nationernas ledare och äter en middag med Miss Universe organisationen. Även om inte Miss Universum är en stor grej i Sverige längre(tills ni tar över) - Så är det en BIG DEAL ute i världen. De andra nationernas ledare är generellt sett TV kanaler, stora produktionsbolag, media bolag, storföretagare och ofta globala entreprenörer.
Under dessa dagar så träffas man, minglar, byter visitkort och diskuterar affärer. Så för en entreprenör här i Sverige så borde enbart denna aspekten vara motivation nog för att gå med i vårt team.


Du som är intresserad av att bli majoritetsägare och ta över den operativa drifen för Mr & Miss Universum Sverige hör av dig till mig:
Joakim Granberg, mejl: joakim@missuniverse-sweden.com


Berätta om dig och ditt företag, samt vilka visioner du har för framtiden, och vad är målet med ditt inköp?
-Jag ringer upp dig inom 24 timmar efter att du skickat ditt mejl.
OBS! - Endast seriösa förslag besvaras!


Med vänliga hälsningar,


Joakim Granberg


Nedan - Helsida i Expressen


Postad för ungefär 7 månader sedan av miss_universe

Casting 1 - Malmö - 5e Juni

1a Live castingen genomfördets på Luxurytreatment i Malmö.


Vidare till final gick 2 tjejer - Se nedan:


Se alla bilderna från evetet här - Länk!


Medina Harja,19år, 170, 58kg - Clara Wahlqvist,19år,180cm, 60kg


 



Postad för ungefär 1 år sedan av miss_universe

Bästa året hitills - 2016

Hejsan vänner


Sverigefinalen på Café Opera var den bästa hittills!
Mycket beroende på att vi även lanserade den manliga sida av tävlingen vilket skapade en skönare mix och stämning, samt att vi hade så många företag som var med och stöttade oss detta året!


Att vi har haft en succe med våra finalister hittills är minst sagt! Vi har haft en dunder succe!!!


Först ut hade vi Alex D´Rosso som placerade sig i TOP 15 i Mr Universe ambassador!


Mer bilder och info här - Länk


Men inte nog med det - Nu gör han succe som DJ - Slår stort på listorna!!  Räkna att ni får se mer av vår gode vän Alex !



Sedan hade vi Maria Taipaleenmäki som tävlade i Miss International i Japan.


Hon kom tyvärr inte i TOP 15, men det var INTE okej... hon var lätt en TOP 10 finalist i våra ögon, men tyvärr så blir det så här ibland. Men Maria gjorde ett kanonbra jobb!!


Läs mer om Maria här - Länk



Så har vi då Cloie Skarne som kom TOP 8 i Miss Earth Finalen i Manilla!


Enligt rykten så var hon såååå nära Top 4... Men ändå så är det STORT GRATTIS till Cloie Skarne! Hon är den tjej som placerat sig BÄST i en världsfinal av alla våra tjejer sedan starten 2009! Bra jobbat Cloie!  Hon vann dessutom flera priser som ni kan läsa mer om här och se videos och intervjuer med Cloie! - Länk!


Sedan har vi ju den helt galna succen med Patrik Sjöö!!  Som VANN en världsfinal!


Han är Mr ManHunt International 2016!!  Det är underbart att vi 1a året för killar tar hem en vinst!! Läs mer om Patrik och hans äventyr här - LÄNK



I denna länk - Press! Så hittar ni bilder, länkar och intervjuer om årets vinnare!


Nu har vi kvar Miss Universum Finalen!!! 
Ida Ovmar skall iväg och tävla i januari - Jag har fått info om datum och plats... men det är hemligt fortfarande, jag kan avslöja att finalen går i slutet av Januari 2017 på en plats som många redan tror... :)Mer info kommer!!!



Ser redan fram emot 2017 Sverigeturné och upplägg som blir större än någonsin på alla vis!! Det skall bli så kul att dra igång våra event ute i landet i april 2017 och Sverigefinalen går sista helgen i augusti 2017 är det planerat.


Ha det så bra så länge så hörs vi snart igen!


Joakim Granberg
National Director - Sweden



Ps. Solen skiner alltid på mig, därav brillorna :)



Postad för ungefär 3 år sedan av miss_universe

Sverigefinal Mr & Miss Universe Sweden 2016


Hej alla glada :)


Det är ju inte ofta som jag bloggar, men plötsligt händer det! Detta år tycker jag vi har fått ihop ett riktigt skönt gäng finalister, och premiär för killar detta år med! Roligt att även vi nu blivit mer PK och har både grabbar och tjejer i badkläder på scenen :) Ni kan spana in alla våra finalister här - FINALISTER


Sedan så är det ju så att man inte kan göra en sådan stor final utan en massa personer och företag som hjälper oss, vill skicka ett extra stort tack till alla våra sponsorer - Läs om dem här - LÄNK


I år har vi dessutom grymma artister på scenen - Sir Duke, Bosson och Anton Ewald, det kommer att bli galet kul!! Stämingen kommer att vara på TOP i Café Operas lokaler!  Finalinfo och biljetter - LÄNK


Jag hoppas på att få träffa många gamla och nya vänner under denna nu min 8e Sverigefinal i Miss Universum, och min 1a Mr Universe Model Sweden final! Skrolla även ner en bit för att se vilka som sitter i årets JURY !


 


 


Vår jury:


Jurymedlemmar Sverigefinal 2016
Mr & Miss Universum Sverige
Joakim Granberg – National Director Miss Universe Sweden – Huvuddomare
Danielle Fa - Imagen Skincare – Din exklusiva hudkräm
Magnus Willes - Aquarapid – Badkläder
Fredrik Baeckström – BC Hotels – Din Hotell och reseleverantör
Dan Norrå – Flerfaldigt prisbelönt fotograf och filmare.
Sara Skyttedal – FD ordförande i Kd:s ungdomsförbund
Daniel Shahho – Vice Ordförande i Miss Universe Sweden organisationen.
Jeanette Yuksel - Model House & Modelhouse agency
Bülent Cihantimur - Doctor B – Estetik International
Pixee Fox – Sveriges svar på Barbie
Aviad Arik Herman – Design Director of Costumes
Tom Andersson – Dorian Beauty Stockholm
Markus Nilsson – Mareli Medical – Din grossist inom dermal fillers.
Michael Ryhänen -Tonini Lamborghini - Klockor, kläder och golfgrejor bland annat.


Välkomna!
Mvh Joakim Granberg

Postad för ungefär 3 år sedan av miss_universe

Sverigefinal Miss Universum 2015

Kära vänner
Då är finalen avklarad...äntligen höll jag på att säga :)
Det blev ganska mycket då jag slog ihop det med min 50 årsdag med, men så här i efterhand så måste jag säga att det varit en fantastisk helg och upplevelse!


Vill rikta ett stort tack till dem som har varit med och kämpat denna helgen för att få det så lyckat, totalt sett så var denna vår 7e final sannolikt vår bästa, och nästa år hoppas vi på att kunna bli än bättre och större, inte då minst tack vare våra underbara sponsorer! Extra tack till er som varit med och kämpat hela helgen!


Vill även passa på att tacka alla mina vänner som kom och gratulerade mig på min födelsedag, era nyllen finns med i bildarkivet nedan :)


Här nedan så hittar ni som missat finalen och även ni som vill uppleva den igen våra finalister, vinnare, bilder, video och finaltidningen som PDF som ni kan tanka upp.
Det är fritt att dela dessa länkar till era hemsidor, blogg, facebook som ni vill.


Se våra 17  - Finalister 2015       Finalvideo extended version - LÄNK!
Läs mer om våra sponsorer som vart med och gjort denna finalen möjlig! SPONSORER!    
Här kan ni tanka ner finaltidningen som PDF: Finalbladet 2015

Våra 3 nya drottningar 2015 är från vänster: Miss Earth Sweden- Maria Taipaleenmäki
Miss Universe Sweden- Paulina Brodd. Miss International Sweden-Isabella J Forsman
Bilder från Finalen finns här: Sverigefinal2015


Våra vinnare har nu tagit över Facebook grupperna:
Miss Universe Sweden   Miss International Sweden  &  Miss Earth Sweden


Ha en fortsatt underbar sommar så hörs och ses vi snart igen!
Med vänliga hälsningar, Joakim Granberg
National Director of everything ( Ja i Universe i alla fall :) )



Postad för ungefär 4 år sedan av miss_universe