Bästa året hitills - 2016

Hejsan vänner


Sverigefinalen på Café Opera var den bästa hittills!
Mycket beroende på att vi även lanserade den manliga sida av tävlingen vilket skapade en skönare mix och stämning, samt att vi hade så många företag som var med och stöttade oss detta året!


Att vi har haft en succe med våra finalister hittills är minst sagt! Vi har haft en dunder succe!!!


Först ut hade vi Alex D´Rosso som placerade sig i TOP 15 i Mr Universe ambassador!


Mer bilder och info här - Länk


Men inte nog med det - Nu gör han succe som DJ - Slår stort på listorna!!  Räkna att ni får se mer av vår gode vän Alex !Sedan hade vi Maria Taipaleenmäki som tävlade i Miss International i Japan.


Hon kom tyvärr inte i TOP 15, men det var INTE okej... hon var lätt en TOP 10 finalist i våra ögon, men tyvärr så blir det så här ibland. Men Maria gjorde ett kanonbra jobb!!


Läs mer om Maria här - LänkSå har vi då Cloie Skarne som kom TOP 8 i Miss Earth Finalen i Manilla!


Enligt rykten så var hon såååå nära Top 4... Men ändå så är det STORT GRATTIS till Cloie Skarne! Hon är den tjej som placerat sig BÄST i en världsfinal av alla våra tjejer sedan starten 2009! Bra jobbat Cloie!  Hon vann dessutom flera priser som ni kan läsa mer om här och se videos och intervjuer med Cloie! - Länk!


Sedan har vi ju den helt galna succen med Patrik Sjöö!!  Som VANN en världsfinal!


Han är Mr ManHunt International 2016!!  Det är underbart att vi 1a året för killar tar hem en vinst!! Läs mer om Patrik och hans äventyr här - LÄNKI denna länk - Press! Så hittar ni bilder, länkar och intervjuer om årets vinnare!


Nu har vi kvar Miss Universum Finalen!!! 
Ida Ovmar skall iväg och tävla i januari - Jag har fått info om datum och plats... men det är hemligt fortfarande, jag kan avslöja att finalen går i slutet av Januari 2017 på en plats som många redan tror... :)Mer info kommer!!!Ser redan fram emot 2017 Sverigeturné och upplägg som blir större än någonsin på alla vis!! Det skall bli så kul att dra igång våra event ute i landet i april 2017 och Sverigefinalen går sista helgen i augusti 2017 är det planerat.


Ha det så bra så länge så hörs vi snart igen!


Joakim Granberg
National Director - SwedenPs. Solen skiner alltid på mig, därav brillorna :)Postad för ungefär 6 år sedan av miss_universe

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer