Delägare till Miss Universum Sverige?

 


  SWEDEN


Mr & Miss Universum Sverige söker delägare/partner - Investerare.


Miss Universum är ett av världens mest kända varumärken i alla kategorier!
Alla vet vad Miss Universum är:
Förknippat med skönhet och glamour sedan starten 1952.


Sverige har deltagit i Miss Universum nästan varje år sedan starten 1952, och vi har vunnit 3 gånger! 1955 med Hillevi Rombin, 1966 med Margareta Arvidsson och med 1984 med Yvonne Ryding.


Kända film och TV personligheter har haft sitt genombrott genom att söka till Miss Universum, som: Anita Ekberg, Maud Adams, Britt Ekland och många idag kända TV personligheter som Victoria Silvstedt, Linda Isacsson och Jessica Almenäs m.fl.


Sedan 10 år (start 2009) heter den svenska tävlingen:
Miss Universe Sweden.


Vinnaren 2018 - Emma Strandberg,
representerade Sverige i Miss Universumfinalen:

Bangkok - Thailand 16e december. Finalen sändes LIVE på FOX TV.
Nära 100 nationer är med och tävlar och ca 800 miljoner människor ser den direktsända finalen - Vilket gör detta till världens 3e mest sedda TV show efter OS invignignen och fotbolls VM finalen.


Länk till finalinfo - klicka på banner nedan-
Sedan 2016 så korar vi även Mr Universal model Sweden där vinnaren får representera Sverige i en av världens största manliga modelltävlning:
Man Hunt International som i år går 2a december på
Guld kusten - Australien! - Vår representant : Mattias Coleman.


Sedan Miss Universum Sverige tog över uttagningarna 2009 så har målet givetvis varit att ta tillbaka Miss Universum kronan till Sverige!


Mr & Miss Universum Sverige drivs som en agentur och vi skickar tjejer och killar till flertalet stora världsfinaler som vi äger licencerna till, som Miss International , Miss & Mr Supranational ( 2019), med flera finaler.


Bli delägare - Partner?


Efter 10 år som ägare och ansvarig för Mr & Miss Universum Sverige så är det dags att ta nästa steg och utveckla verksamheten till nästa nivå!
Är du och ditt företag rätt person/personer att ta över rodret?


Jag Joakim känner att jag vill ta ett steg tillbaka och låta någon som brinner för detta och har både kunskapen, visionen och de ekonomiska musklerna som krävs för att lyfta verksamheten till den nivå där den hör hemma. Det är endast den egna fantasin som sätter gränser för hur stor verksamheten kan bli. Varumärket är ett av de mest kända varumärken i världen i alla kategorier - Alla vet vad Miss Universum är, och det är sedan 1952 förknippat med skönhet, kvalitet och glamour.


Miss Universe Sweden äger rätten att nyttja sitt varumärke inom stort sett alla branscher. Allt inom egna nichade produkter, kläder, teknik - Ja i stort sett upp till oss vad vi vill maknadsföra och med våra vinnare som ambassadörer för våra prokukter och tjänster.


Min vision är att verksamheten måste lyftas in till mer webbaserade aktiviteter som online uttagningar och egen TV produktion av shower och final, till att börja med en egen online kanal. varför inte en egen modemässa/final? - Ni har säkert egna ideer kring hur ni vill lyfta detta till nästa nivån.

Fördelar som partner - "The Miss Universe family" - Global klubb!
Som partner så hänger du med till Miss Universum finalen. VIP biljett till finalen och den officiella efterfesten med alla finalister, artister, andra nationers directors, kändisar och Miss Universum organisationen.


"The Miss Universe family" - Global klubb av national directors.
Varje år 2 dagar innan finalen så träffas alla nationernas ledare och äter en middag med Miss Universe organisationen. Även om inte Miss Universum är en stor grej i Sverige längre(tills ni tar över) - Så är det en BIG DEAL ute i världen. De andra nationernas ledare är generellt sett TV kanaler, stora produktionsbolag, media bolag, storföretagare och ofta globala entreprenörer.
Under dessa dagar så träffas man, minglar, byter visitkort och diskuterar affärer. Så för en entreprenör här i Sverige så borde enbart denna aspekten vara motivation nog för att gå med i vårt team.


Du som är intresserad av att bli majoritetsägare och ta över den operativa drifen för Mr & Miss Universum Sverige hör av dig till mig:
Joakim Granberg, mejl: joakim@missuniverse-sweden.com


Berätta om dig och ditt företag, samt vilka visioner du har för framtiden, och vad är målet med ditt inköp?
-Jag ringer upp dig inom 24 timmar efter att du skickat ditt mejl.
OBS! - Endast seriösa förslag besvaras!


Med vänliga hälsningar,


Joakim Granberg


Nedan - Helsida i Expressen


Postad för ungefär 7 månader sedan av miss_universe

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer