Kickoff Fest - Miss Universe Stockholm

Hejsan
Ja då är det dax att dra igång sommarens turné 2014/2015. Vi kommer att åka land och rike runt för att hitta nya tjejerna som skall tävla i Miss Universum, Miss International, Miss Earth, Miss Supranational, Miss Globe, Miss Bikini Model International mfl...


Vi drar igång med buller och bång med en KICKOFF fest och vår första LIVE casting Lördag 10 Maj 2014 på Göta Källare i Stockholm. TOP 8 av de sökandes gör upp om titeln Miss Universe Stockholm - Läs tävlingsregler här tjejer!


Ni tjejer som skall söka till Miss Universum kom till Göta Källare kl 18.00 för provfotografering och intervju. Folkungagatan 45 - Medborgarplatsen - Sthlm.
 


Fest 23-03 Ålder 18 år, Entré 130kr


SHOWTIME CA 24.00 - De 8 finalisterna gör show och tävlar om titeln:
Miss universe Stockholm. Även våra egna tjejer gör en show i vårens badmode.


Det kommer med andra ord bli en fullspäckad kväll!! Efter Finalen/Showen är det efterfest till 03.00 och gästerna får chansen att fotograferas och mingla med våra modeller och vinnare.
Kvällens co konferencier: Camilla Hansson - Miss Universe Sweden 2014 - bild nedan


 


Co Conferencier Alexandra Friberg - Miss Universe Sweden 2013 och även Miss International Sweden 2014: Moa Sandberg och Miss Grand Sweden 2014: Eleonore Lilja kommer att vara med och göra show på scenen och sedan mingla på efterfesten!
Tv: Eleonore Lilja, Alexandra Friberg och Moa Sandberg ( Bild nedan).
 


Jag önskar er alla välkomna till Götakällare Lördag den 10e maj för vår premiär!


(Läs vår tandläkare: Jelena Leppänens blogg här - FINEST )

Postad för ungefär 9 år sedan av miss_universe

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer