Avslut

Ja då var det 10 dagar sedan man åkte hem ifrån Kina, och just nu är det blandade känslor. Jag saknar tjejerna där borta och även om det efter 2 1/2 veckas med hektiskt schema i Kina var ganska så skönt att åka hem så måste jag erkänna att jag längtar tillbaka lite nu. Det var verkligen ett upplevelse med minnen som jag kommer bära med mig hela livet, och vänner ifrån hela världen. 


Alla tjejer där ute som har en drömm om att få göra något sådant i livet, tveka inte att ställa upp i uttagningar och tävligar, för känslan att vinna en upplevelse som denna går aldrig att beskriva med ord. Alla människor har någonting vackert i sig, och det handlar inte om att vara den som är vackrast på scen eller blir snyggast på bild. Skönhetstävlingar handlar om att kunna ta fram det vackra innuti sig och spegla det till omvärlden. Som svar på frågan om jag skulle vilja göra om detta är: Ja! 100 ggr om om jag kunde! Så våga chansa! 


Även om min Kina resa nu är över och Miss International avklarat så fortsätter mina äventyr på andra håll. Jag är mycket nöjd med min placering i Top 15, Det var vad som var mitt mål. 


Stort tack till alla som följt mig genom denna resa och också stöttat mig. och en stor kram till er alla!


     

Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

2 Kommentarer
Postad av Henrik
Postad för 11 år sedan
Du är bäst Denice...en top 15 placering är imponerande! Du är helt enkelt den finaste tjejen :) Kram Henrik
Postad av davve
Postad för 11 år sedan
Ja topp15 ska du vara nöjd med. :) hoppas vi får se dig i Miss Universum snart också! :)