Dag 12 i KINA

Idag har det varit en minst sagt hektisk dag med 3st! olika stop. Morgonen börjde med ett museum stop, och de va faktiskt över förväntan. 


Stop nummer två var en Kinesisk by, där fick vi en liten rundvandring och hålla i kaniner. Vilken kanske inte facinerade mig så mycket som själv hade kanin uppfödning när jag va liten, hehe. Men denna by va tydligen känd för sina kaniner


Stop nummer tre va de absolut roligaste. Vi stannade på en Kinesisk skola och fick leka med barnen. Innan vi åkte dit så köpte jag och Maria kassvis med kakor och godis till barnen och det uppskattades! hehe.


Sen va de tillbaka till hotellet och ha genomgång inför morgondagen då vi ska ha först ett sponsor event efter lunch och sen på kvällen välgörenhetsgala. Och tro de eller ej, men jag är en av de 11 st! (av alla tjejer) som kommer att få presentera min national gift och auktionera ut de på scen. Pengarna går oavkortat till välgörenhet. Ska bli super spännande. Och på morgonen imorgon så ska vi äntligen åka till The Panda base och få se alla pandor, och jag har hört ryckten om att man får klappa pandorna och hålla i koalor, spännande!!=)


Min färdiga National Gift, (Lär mer om runor och runstenar på http://www.runristare.se/ )
Stop nummer ett. Museum


 


vi fick ett superfins smyckesset där.  


Stop nummer två, Kinesisk By


 


Stop nummer tre, roligast av de alla, Skola och leka med barnen, vi hade med gåvor och godis till dom också=)  


Maria hoppar hopprep i högklackat,=)


  

Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

2 Kommentarer
Postad av Sandra
Postad för 11 år sedan

Så roligt att du blev en av 11 valda tjejer. Men jag är inte överraskad. Du är verkligen en standout bland alla tjejer. Jättevacker är du! :)

Denice Andree Denice Andree svarar
Postad för 11 år sedan

Tusen tack=)

Postad av Ellinor
Postad för 11 år sedan
Halloj, ni verkar ha fullt upp varje dag.
En undran? Sliter ni inte ut banden ni har varje dag med eller har ni fler :-)
Puss gumman, saknar dej
Mamma
Denice Andree Denice Andree svarar
Postad för 11 år sedan
än har vi inte fått nya utan har samma. men nog är dom smutsiga. tror vi ska få nya snart och på finalen har vi nya lite finare.