Dag 14 i KINA

Då är vi inne på slut tampen här i Kina och nu är de bara två dagar med genrep som kvarstår innan de är dax för finalen.


Idag har vi haft car-parade, i National costume. Jajjemen, den används flitigt här. Sen har vi haft Beauty forum och sen möte med National director. Dom har lite udda upplägg detta år på finalen måste jag säga. Vet inte riktigt hur dom tänkt. Men öppningsnummret kommer vara i aftonklänningar. Därefter tar dom ut top 15, sen går top 15 i Bikini ( bara top 15) och dessa kommer även att få göra sina tal i BIKINI. Därefter ska alla ut på scen i sina NATIONAL COSTUME, yes, och top tre och vinnaren kommer att koras i SIN NATIONAL COSTUME!.


De känns som ett så galet upplägg att vi nästan tror dom skämtar med oss och kommer ända de. Men man vet aldrig, just nu är de vad som står på schemat. Undrar hur dom tänkt då om någon med huvudbonat vinner, hur ska dom få på kronan? och kommer inte de se lite lustigt ut med National outfit. Ja jag vet inte. Vad tycker ni? själv hade jag ju gärna serr att man hade öppningsnummer i national costume, därefter bikinishow och att man tar ut top 15, sen aftonklänningar i slutet. men men.


Jag otur som jag har har blivit sjuk nu två dagar innan finalen.=( halsont och lite små febrig, just typiskt. Så nu blir de bums i säng och försöka kurrera sig. KramPostad för ungefär 11 år sedan av denice

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

2 Kommentarer
Postad av Joakim Granberg
Postad för 11 år sedan
Va fan, det låter ju inte klokt? Va fan tänker de med??? Hur ser det ut att sätta kronan på någon i sin national costume?? inte klokt ju.... Så du skall stå med vikingadräkt på finalistbilderna...haha Det e riktigt skumt upplägg... Men men, inget att göra åt, bara att gilla läget och kör hårt! Krya på dig och lycka till i finalen!! Kram, Jocke
Postad av Cecilia
Postad för 11 år sedan

Jag hoppas de skämtar med er! Blir ju jättekonstigt. Så var det inte förra året. Då var det nationaldräkt, sen bikini, sen kinesisk dräkt och sist aftonklänning. Nåja, stort lycka till Denise, du tar hem det här! :)

Denice Andree Denice Andree svarar
Postad för 11 år sedan

Det har kommit in en hel del klagomål ifrån alla oss tjejer, så nu håller dom på att ändrar om. men de verkar då istället osm att de kommer bli rejält med ombyten för de som är i top 15. Och tydligen ska top 15 inte längre h¨lla sitt tal i bikini utan i "victoria seceret" kreationer. spännande. vi får se hur de blir. Men finalen är utomhus, hua. 

Tack så mycket för att du h¨ller på mig, dock så är de ett riktigt starkt startfält med tjejer iår, så jag vet inte riktigt vad jag ska våga hoppas på=)