Dag 11 i KINA

Dag 11 är var en lång dag. Med två olika event. förmiddagen var vi på sponsorevent och på eftermiddagen åkte vi ut till landsbyggden. Efter en lång och skumping bussfärd anlände vi till en jätte scen in the middle of nowhere med precis huuuuur mycket publik som helst! De va skoj och vi kom tillbaka till hotellet ganska så sent sen va de bums i säng. 


 


      

Postad för ungefär 9 år sedan av denice

Dag 10 i KINAIdag har det varit heldag igen. två olika sponsor event men idag splittade vi alla tjejer och åkte bara i våra grupper. Dagen började med National Costume, igen! Sen lite spel och de va faktiskt riktig skoj.=) Sen bar det av till event nummer två, och även denna började med NATIONAL COSTUME!,Jösses, hade jag vetat att denna skulle åka av och på mest hela tiden så skulle jag valt en lite lättere National Costume också att ta av och på. 


Kvällen avslutades med en fin middag med 9! rätter.. mm. och de va lite speciell mat kan man lätt säga, min smaklökar fick sig en smärre chock må jag säga. Men det tog stop när som serverade ankfötter! De som vi slänger hemma är rena delikatesserna här. 


Nu ska jag hoppa i säng och imorgon har vi SOVMORGON!!hur underbart är inte de.=)


Kram


          

Postad för ungefär 9 år sedan av denice

Dag 8 och 9 i KINA

Nu har det varot två hektiska dagar för oss och de är nu mera långa dagar borta ifrån hotellet och hem senare kvällar. Igår hade vi Bikini och tallang show och jösses va skoj de va! Jag bara älskar att vara på scen ja.;)


Idag har vi varit på två olika sponsor event och haft show två gånger, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, och national costume åkte på idag igen på eftermiddagen. phu!


Nu är jag så trött så ögonen går i kors på mig och jag ska hoppa i säng nu, för imorgon väntar ännu en lång dag med en tidig morgon.


stor kram!


 


Träning inför showen Backstage igår på bikinishowen


 


 Idag på förmiddagseventet


   


Påväg till bikinishowen i våran kära buss


  


Idag på eftermiddagen


 

Postad för ungefär 9 år sedan av denice

Dag 7 i KINA


Idag har det varit en ganska så lugn dag. Vi har genomgång och övning inför den stora talang och bikini show/tävlingen imorgon. Så ganska så mycket ledig tid då vi är på hotellet hela dagen och övar. Men det kan ju behöva då de imorgon kommer att bli en relativt hektisk dag och vi kommer inte att vara på hotellet alls.


Nu när vi tränar inför showen börjar också rivaliteten synas hos vissa tjejer. Nu börjar man mer känna att det är en tävling. Men jag har fortfarande samma inställning som jag haft hela tiden. Jag är här för att ha roligt och och bara vara mig själv och göra det bästa jag kan av det. Antingen så bär de eller brister. Men jag tror man har allt att vinna på att inte stirra sig blind på kronan. Man har ju alla chanser i världen att skapa sig vänner för livet här och för att inte glömma, minnen för livet.


Men i de stora hela är de fortfarande underbart skoj här och jag trivs toppen bra med mina tjejer jag umgås som mest med. Majoriteten av tjejerna är ju fortfarande supergulliga


    


Postad för ungefär 9 år sedan av denice

Dag 6 I KINA


Idag har vi varit iväg på utflykt hela förmiddagen. Till en park skapad till minne av några stora poeter här. Det va faktiskt riktigt roligt, dock så regnade det. Vi har alla tjejer fått varsin jacka, super fina=) Vi knatade runt där i parken nån timma och tog kort och fick en guidad tur. Själv blev man intervjuad av tv team och jag fick läsa en dikt på kinesiska. Undrar som flundran hur de lät, haha. Kinesiska är då inte de lättaste må jag säga.


Därefter bar de av till hotellet igen för lunch och ytterligare intervjuer och massor av fotografering. Nu ska vi snart bege oss iväg till ett shoppingcenter här och vi tjejer ska få shoppa lite. Jag hoppas att jag kan hitta nåt ställe som jag kan köpa en ny plattång på då min typ exploderade igår! Och det går ju inte att vara här i ytterligare två veckor utan att varken kunna platta eller locka håret! Vilka I-lands problem va, hehe. Ska jag fundera lite på mitt tal, vi alla tjejer ska förbereda oss på att hålla tal på en gala här, dock kommer de bara vara 20 st tjejer (hur dom nu kommer välja ut dom, hmmm) som kommer få hålla sitt tal på galan.


KRAM KRAM


            


Postad för ungefär 9 år sedan av denice