Dag 8 och 9 i KINA

Nu har det varot två hektiska dagar för oss och de är nu mera långa dagar borta ifrån hotellet och hem senare kvällar. Igår hade vi Bikini och tallang show och jösses va skoj de va! Jag bara älskar att vara på scen ja.;)


Idag har vi varit på två olika sponsor event och haft show två gånger, en på förmiddagen och en på eftermiddagen, och national costume åkte på idag igen på eftermiddagen. phu!


Nu är jag så trött så ögonen går i kors på mig och jag ska hoppa i säng nu, för imorgon väntar ännu en lång dag med en tidig morgon.


stor kram!


 


Träning inför showen Backstage igår på bikinishowen


 


 Idag på förmiddagseventet


   


Påväg till bikinishowen i våran kära buss


  


Idag på eftermiddagen


 

Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Dag 7 i KINA


Idag har det varit en ganska så lugn dag. Vi har genomgång och övning inför den stora talang och bikini show/tävlingen imorgon. Så ganska så mycket ledig tid då vi är på hotellet hela dagen och övar. Men det kan ju behöva då de imorgon kommer att bli en relativt hektisk dag och vi kommer inte att vara på hotellet alls.


Nu när vi tränar inför showen börjar också rivaliteten synas hos vissa tjejer. Nu börjar man mer känna att det är en tävling. Men jag har fortfarande samma inställning som jag haft hela tiden. Jag är här för att ha roligt och och bara vara mig själv och göra det bästa jag kan av det. Antingen så bär de eller brister. Men jag tror man har allt att vinna på att inte stirra sig blind på kronan. Man har ju alla chanser i världen att skapa sig vänner för livet här och för att inte glömma, minnen för livet.


Men i de stora hela är de fortfarande underbart skoj här och jag trivs toppen bra med mina tjejer jag umgås som mest med. Majoriteten av tjejerna är ju fortfarande supergulliga


    


Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Dag 6 I KINA


Idag har vi varit iväg på utflykt hela förmiddagen. Till en park skapad till minne av några stora poeter här. Det va faktiskt riktigt roligt, dock så regnade det. Vi har alla tjejer fått varsin jacka, super fina=) Vi knatade runt där i parken nån timma och tog kort och fick en guidad tur. Själv blev man intervjuad av tv team och jag fick läsa en dikt på kinesiska. Undrar som flundran hur de lät, haha. Kinesiska är då inte de lättaste må jag säga.


Därefter bar de av till hotellet igen för lunch och ytterligare intervjuer och massor av fotografering. Nu ska vi snart bege oss iväg till ett shoppingcenter här och vi tjejer ska få shoppa lite. Jag hoppas att jag kan hitta nåt ställe som jag kan köpa en ny plattång på då min typ exploderade igår! Och det går ju inte att vara här i ytterligare två veckor utan att varken kunna platta eller locka håret! Vilka I-lands problem va, hehe. Ska jag fundera lite på mitt tal, vi alla tjejer ska förbereda oss på att hålla tal på en gala här, dock kommer de bara vara 20 st tjejer (hur dom nu kommer välja ut dom, hmmm) som kommer få hålla sitt tal på galan.


KRAM KRAM


            


Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Dag 5 I KINA

Då va ännu en dag avklarad =) Dagen började med bikiniplåtning på morgonen. Därefter hade vi lite ledigt och lunch på hotellet för att sedan ha genomgång på scen. Kvällen bjöd på en middag med live sändning på scen. Massa rolia framträdanden och de hade varit kul om man förstått va dom sa också.=) Bjöds på både dans och show av alla dess slag. Och vi i Miss International fick bjuda på en liten show i våra national costume. Därefter fick vi byta om till klänning och avnjuta showen som åskådare (dock fortfarande med 100 kameror runt om sig som fotar en så fort man vistas utanför hotellrummet)


Nu blir de bums i säng för imogon ska vi ut på äventyr igen och åker efter frukost. 


Natti natti och bamse kram!


   

Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Dag 4 i Kina


Ännu en händelserik dag avklarad här i Kina. Idag har vi varit på utflykt hela dagen.


Stopp nummer ett blev i en by där dom hade marknad. Vi fick lite pengar av organisationen så att vi alla kunde köpa oss någonting ifrån marknaden.=) så gulligt av dom. Jag köpte några armband och smyckes väskor.


Stopp nummer två var i en musikpark, hur coolt som helst, kan tänka mig att de är ganska så bra drag där om kvällarna.=) De va som en park med massa olika klubbar som man kunde gå till. Där fick vi göra flera roliga saker, Bland annat göra handavtryck i choklad, spännande. Sen fick vi alla träffa nån super kändis här i Kina och han visade hur man skulle skriva ”musik” på Kinesiska. Det var ingen lätt match men jag lyckades ganska bra med att själv skriva de. Som vanligt är media helt galna vart vi än kommer. Och man har en kamera som fotar en hela tiden. Känns lite lustigt när de står fotografer runt hela bordet och fotar som galningar under hela lunchen, när man dessutom ska äta hala nudlar med pinnar, smaka på den ni. Haha.!


Fortfarande helt underbart kul här!!  


      Jag med ägaren av organisationen och nuvarande miss International (förra årets vinnare) på bilden nedan


 Choklad dax! Hoppas verkligen ingen ska äta den här chokladen. haha!  Blev lite förvånad när miss Philippines bjöd mig på Wasa knäckebröd! haha 


Postad för ungefär 11 år sedan av denice