Dag 2 KINA!

Igår va de dag nummer två i Kina och vi hade "Red Carpet" show i våra National Costume. De va galet mycket folk och media där och hur skoj som helst, skulle vilja göra de 100 gånger om igen. Mattan va 100 meter lång btw, och på mitten va de en rund roterande cirkel. 


Alla tjejers Costume va hur coola som helst. Men trots att min National Costume kanske inte va så stor och stack ut på så vis så va de MÅNGA som kommenterade den, och när jag gick av scen så kom media springande efter mig för att fråga varför jag hade ett horn i mitt bälte. Jag svarade att de va för att vikingarna drack ifrån sådana, varav jag fick som svar. " did they drink whater or alcohol frome it??" hahaha... Så hur som helst verkar de ha varit en bra idé att ha vikinga inspererade kläder på sig så de väckte ganska så mycket uppmärksamhet. (Hade förresten gjort den helt själv, med hjälp utav viss rekvisita från min kära mor) När vi gick av scen så fick vi alla skriva våran autograf på en bil, En AUDI SÅKLART =), Tror den ska användas till välgörenhet.


 


På kvällen hade vi en gala middag, då alla tjejer hade sin egen entré. De va ett bra avslut på en mycket bra dag!!. I övrigt är människorna här helt galna, de är som att vi va värsta super kändisarna och vi har minst 3 st vackter RUNT VARJE TJEJ! hela tiden. Människor får inte komma närmare än 1 meter, då är de en vakt framme snabbt som attan och tar bort dom, galet.  Måste säga att jag är riktigt imponerad av Miss International organisationen här, Dom är riktigt samordnade och allt flyter på hela tiden. Dom tar super bra hand om oss tjeje och allt är så välorganisterat. SO far är allting TOPPEN!


 


Kram!


 


   


 Postad för ungefär 9 år sedan av denice

Dag ett i Kina

Nu är dag ett här i full gång här i Kina. Vaknade 8 imorse (vi hade sovmorgon) och då var de bara att fixa hår och smink och sätta på sig klänning och höga klackar för att gå ner och äta frukost.


Därefter har vi haft sponsor plåtning och nu är de i full gång med att göra alla tjejers offeciella intervjuer. Jag är på mitt rum och har precis bytt kläder och ska snart ner och göra min insats!.


Har fortfarande inte fått veta vem jag ska dela rum med. nu bor vi i singelrum men under dagen så ska vi paras ihop två och två i dubbelrum. spännande.! =)


skriver mer senare. 


kram så länge


 


 


 

Postad för ungefär 9 år sedan av denice

FRAMME I KINA!

Nu har jag landat i kina och kommit fram till hotellet. Jösses, man hann inte mer än av planet innan man hade en mick upptryckt i nyllet och tror att jag hunnit göra minst en tio intervjuer redan. Media är helt galna här! men de är ju skoj. 


På plats på hotellet va de bara att svida om till bikini de första vi gjorde och plåtas, och nu ska jag hoppa i en klänning och gå ner och ha middag sen sponsor plåtning. Måste säga att jag är ganska så trött efter den långa resan och mindre sömn, men jag överlever=) Tjejerna är super gulliga so far.


Nu ska jag rusa, KRAM!Postad för ungefär 9 år sedan av denice

On my way ti china now!

Nu sittet jag i Amsterdam och väntar på mitt plan till Kina. Sov hela flygresan hit och nu ska de pluggas lite.


Men först ska ja ta en sväng i Victoria Secret butiken här! ;) vilket är ett absolut måste varje gång jag mellanlandar i Amsterdam :) I Love it!


 


Hur kommer de sig egentligen att vi inte har Victoria Secret i Sverige???  kramkram

Postad för ungefär 9 år sedan av denice

The dress!

Nu har äntligen min klänning anlänt (i sista sekund må ja säga!) och den passade perfekt!


Tusen tack style4her ( http://www.style4her.com/sv/ )för denna underbara klänning som nog kommer att göra succe i Kina.=) får vi hoppas.


Dock får jag be om ursäkt för dessa smått urkassa bilder som ja nu lägger upp på klänningen, men tänkte att de blir bättre än ingenting så ni iallafall får se hur den ser ut=) vad tycks?


kram


  

Postad för ungefär 9 år sedan av denice