Helt slut som artist..

Då va ännu en lång men mycket lärorik helg avklarad i Safe educations lokaler. Helt fantastiskt roligt har de varit, dock när man har en miljon andra saker som ska hinnas med också så blir de lite mycket för hjärnan, men jag ska inte klaga.=)


 


Imorgon är de ny vecka och nya tag, även kommande vecka är fullspäckad med mycket jobb, träning och förberedelser. Sen även denna helg är de samma schema då jag nu ska gå steg nummer två på min utbildningsresa till Personlig tränare vilket ska bli spännande och skoj=)


Har fått lite mail och förfrågningar om hur det går med min Miss International form... Sorry att jag slarvat med uppdateringen där. 


Jag skulle kunna säga såhär, formen är på god väg till "tävlingsform" men jag jobbar en aning i motvind med motivationen just nu. Tror det är så mycket runt om kring mig för tillfället som ska hinnas med, att det i stridens hetta är lite svårt att fokusera. Träningen går gallant men det är kosten som är den svåra biten. Sen start (på 45 dagars kuren) så har jag fuskat nån dag här och där men nu är jag back on track igen. Som sagt, jag är iallafall på god väg och ni kommer få se fler före-efter bilder


Kom precis hem ifrån en lång dag (8-18) på Safe och ska nu dyka ner i mina pedagogik studier innan de vankas kvälls pw och sen ska jag dunsta i säng. 


kram så länge!


 Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Korvstoppning!

Nu har jag precis vart ute på en 60 min morgonpromenad och mellanlandat hemma igen för att inta dagens frukost..... Och nu ska jag studsa iväg till ännu en dag i Safes Utbildnings lokaler. Det är helt galet kul men helt fruktansvärt mycket info som nytt som ska in, rena rama korvstoppningen för hjärnan.=) hehe.


Idag är de biomekanik som står på schemat, och efter det trädning på medis. 


Idag har jag träningsverk, yes ni hörde rätt.. Jag får de inte ofta, men de händer. Igår blev man piskad av Lina Eklund på gymmet, och jag var redan ganska så mör efter att ha varit på Safe 9-18 sen dirkt till gymmet och köra en timma stenhårt med Lina. 


Men ack så skönt det är att känna att man får effekt av träningen iallafall=). Ne nu måste jag rusa. see you later.


Stor varm kram i dagen höstkyla!


   


 Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Crazy!

Har på tok för mycket att göra just nu.


Det är förberedelser inför miss International, snart bär de av till Kina och jag är så gott som klar med de mesta förberedelserna så det är skönt.=)


Sen går jag just nu min utbildning inom träning och målet är att bli Personlig Tränare. Det är långa dagar och mycket som ska in så tiden går åt om man säger så.=)


men jag ska inte klaga, för de är riktigt skoj! Men det är plugg plugg plugg...


  Kommer snart med uppdatering av bilder på lite klänningar som kommit hem ifrån USA nu, håll utkik.


Kram så länge, nu bär de av till Gymet för min del! Och ett litet tips, Har du testat Celsius nån gång? jösses va bra den är!, Kan säga att denna produkt verkligen håller vad den lovar och man får energi som aldrig förr utan att få i sig massa tillsatt socker. Testa vettja så får du se vad jag menar=)

Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Urkass!

Förlåt för min urkassa uppdatering just nu på bloggen. Har lite många bollar i luften för stunden bara. Nu till helgen så drar min teori utbildning igång på min väg emot personlig tränare. Ska bli superskoj men är en hel del plugg innan =)


Jag har fått hem ett par ursnygga brottar skor ifrån härliga fitnessfemme ( www.fitnessfemme.se ) som jag bara älskar!! Dom fick upp mungiporna på en just nu mkt stressad Denice. Tackar! =)


 


  


Snygga va? =)


 


 

Postad för ungefär 11 år sedan av denice

Style4her -- Här har ni min klänning!!!!!

Här har vi den, den helt underbara klänningen som ska sys upp till min Miss International final i Kina.


 Det är Style4her som kommer att sponsra mig med denna fantastiska klänning och den är just nu under uppsyning efter mina mått. Vad tycker ni? Jag tror den kommer att göra succé!


 Under länken ser ni flera bildr på klänningen


http://www.style4her.com/sv/brollopsklanningar/nina.html


Dom har massa snygga klänningar och syr upp alla klänningar efter dina mått, helt fantastisk service och mycket ett mycket trevligt bemötande. 


Klänningen kommer att sys upp i en turkos färg, alltså inte i brudvitt som på bilden. Alla deras klänningar på sidan går att få i önskad färg. Jag valde färgen nummer 36 på denna karta:
 


 


www.style4her.comPostad för ungefär 11 år sedan av denice