Semester tider!

De är bara att ge sig ut i solen och njuta av semestern. =)


1 sep bär de av till Milano igen. För er som inte vet så jobbar jag som modell och då mycket i Milano och München där jag har kontrakt med Major models. Så denna höst/vinter kommer vara kanska så fullspäckad för min del då jag ska hinna med både en hel del i Milano och I München, sen Miss international i Kina. På detta har ja också min PT (personlig tränare) utbildning bestående av 3 steg som jag ska gå och så även, som om de inte vore nog, 30 högskolepoäng som ska läsas på distans! Ja fullt ös som sagt. Men de är ju mer en vana i mitt liv, så bäst att njuta av semester nu när man kan=)


Här kommer nån bild ifrån min modellportfolie


 


 


 


 Foto: Fredrik Krigh


 


 Foto: Tobias Karlsson


 


 

Postad för ungefär 12 år sedan av denice

En av många långklänningar

Här är en av de långklänningar som kommer få åka med till Kina. Med lite smink, fixat hår och smycken så kommer denna nog göra susen!


 


 


 


Postad för ungefär 12 år sedan av denice

National Gift

På de flesta skönhetstävlingar, så även i Miss International, så ska varje deltagare ta med sig en "National gift" som ska auktioneras ut på en välgörenhetsgala. Denna sak ska på något sätt vara relaterad till ditt hemland.


Jag har funderat mycket kring vad jag skulle välja som min National Gift, och jag ville inte ta något ordinärt som världen redan sett av de Svenska bidragen år efter år i skönhetstävlingar. Därför försökte jag tänka lite outside the box och har nu kommit på denna idé, vad tycks?


Min Idé är att bjuda världen på en del av våran Svenska fornnordiska historia, och vad känns mer lämpligt då än en runsten? Tyvär så tillåter inte mina mycket begränsade bagage kilon att jag tar med någon fullstor runsten då dessa väger en del. Då föddes idén att låta Skandinaviens mest kända och idagsläget aktiva runristare, även kallad Kalle Runristare, att avbilda en specialdesignad runsten på duk. Denna kan då användas som tavla att pryda en vägg t.ex. Denna runsten kommer som sagt att skissas fram specefikt för detta ändamål och kommer i och med detta också vara helt unikt.


Just i dags läget är denna National Gift fortfarande i start fasen och jag kan inte visa något konkret material på denna. Men ni ska få vara med och se när den växer fram och fler uppdateringar kommer komma.


Så länge så bjuder jag på en redan existerande runsten, bilden är hämtad ifrån www.runristare.se och är även Kalle Runristares offeciella hemsida där ni kan läsa mer om runstenar, runor och den fornnordiska mytologin.


 


 


 

Postad för ungefär 12 år sedan av denice

Semester med Frugan

Har varit något tillfälligt fel så jag inte kunnat blogga, nu är detta löst =)


Jag är för tillfället hos min kära vän cicci, även kallad "Frugan". Vi ska ha lite semester nu tänkte vi och ger oss av imorgonbitti, Solen here we come!


Uppdateringar inför miss International finalen är att jag nu i stort sett har alla klänningar klara.=) Det är bara min Nationalklänning som fortfarande inte är klar, men min tanke är faktiskt att jag ska sy upp denna själv ( ja som sagt det är tanken så får vi väll se hur de går ) och jag håller på att skissa på den i nuläget. Så mer om den senare.


Bjuder nu på lite bilder på mig och frugan. =)


Kram så länge!


 


  

Postad för ungefär 12 år sedan av denice

Sommar bild

Skön sommar bild :)


Postad för ungefär 12 år sedan av denice