Vem är Ida Ovmar

Hejsan Sverige, 


Ida Ovmar här! Vill verkligen skicka ut världens största kram och massor mer kärlek till er alla som supportat mig, innan, under och efter tävlingen. Blir så glad av alla fina ord och mail. Tusen tack alla varma själar. 


Vill börja med att berätta lite kort om mig och vad jag gör innan det blir fler inlägg här på bloggen.


Jag är 21 år gammal och bor i huvudstaden. Jag är en varm, ödmjuk tjej med båda fötterna på jorden samtidigt som jag vill mycket  och är hungrig på världen och allt vad den har att erbjuda. Har rest mycket senaste året, besökt bland annat New York, Las Vegas, Frankrike, Tyskland och Spanien och upplevt och träffat fantastiska människor. Älskar att testa nytt - men att vara hemma i lugn och ro, äta choklad och mysa är oslagbart! Gick beteendevetenskap i gymnasiet och är en rikgit sucker för psykologi, kroppsspåk och att överanalysera hur och varför vi människor agerar som vi gör. Därav förklaringen på varför Henrik Fexus är min hemliga kärlek. Har ni läst hans böcker? Skulle vilja låna hans hjärna. Fast en dag kan jag lika mycket så då ska jag bjuda honom på lunch så vi kan diskutera och studera förbipasserande människor. Jag bor för tillfället i Stockholm med siktet inställt på USA. Flyttade från min älskade familj och norrland förra hösten. Luleå, staden där jag är uppvuxen i är fantastisk på många sätt och det jag saknar bortsett från familjen är närheten till naturen och lugnet som ligger över staden. Så när jag behöver andas friskluft är det skönt att veta att det som ligger närmast mitt hjärta bara är en timmas flyg bort. 


Just nu består min dagar av träning, fotograferingar, inspelingar och försöker förebereda mig så mycket jag bara kan för den stora finalen i januari. Hur förberedelserna ser ut tar vi i ett annat inlägg. Samtidigt som jag representerar Miss Universe Sweden kommer jag snart åka ut på DJ turne  runt om i Sverige. Var nyligen nere på Marbella och smed planer med Marbella Event Academy hur upplägget kommer ser ut. Blir spännande! 


Miss Universe


I sammarbete med instensivpt.se studerar jag nu också till personligtränare, så snart kommer jag  kommer kunna hjäla andra som vill komma iform och bli hälsosammare! Träning och hälsa är ett av mina största intressen. Jag har alltid tränat och varit aktiv hela mitt liv.. Spelat basket i åtta års tid, dansat i nio år: jazz och showdance. Har även simmat, ridit, tränat längskidor och slalom. Är uppvuxen med två föräldrar som gett mig en bra och hälsosam grund, vilket jag är så tacksam för. När jag var liten vaknade jag alltid tidigt av att mamma kom hem svettig in från längdskidspåret med "masssa energi och var redo för en ny dag". And here I am, det bästa som finns är att kliva upp sådär överdrivet tidigt (när det fortfarande är tyst på gatorna och alla sover) och dra ut och träna. Äpplet faller inte långt från trädet. Ser verkligen fram emot att få inspirera och hjälpa andra till att ta hand om sin kropp på bästa sätt!


Jag nöjer mig med detta för ikväll, nu ska jag ladda upp för morgondagens träningspass med Karl of Sweden. 07.30 ska jag stå redo utanför gymmet. Hepp hepp!


Love and Pineapples, 


Miss Universe Sweden 2016 , Ida Ovmar


 


 


 


 


 


 


 


 

Postad för ungefär 3 år sedan av idaovmar

Miss Universe Sweden 2016

Hejsan Sverige!


Jag heter Ida Ovmar, nybliven Miss Sweden på 21 år.


Skall strax berätta mer om mig själv här!


Postad för ungefär 3 år sedan av idaovmar