Ida Ovmar

Hejsan!


Ida Ovmar här, Miss Universe Sweden 2016 här. Vill börja att skicka ut världens största kram med kärlek till er alla som supportat mig, innan, under och efter tävlingen. Blir så glad av alla fina ord och mail. Tusen tack alla varma själar. 


Så en presentation av mig..  Jag är 21 år gammal från Luleå men numera boende i vår huvudstad. Jag är en sametjej med båda fötterna på jorden samtidigt som jag vill mycket och är hungrig på världen och allt vad den har att erbjuda. Har rest mycket senaste åren genom modellyrket, nu senaste året har jag varit i New York, Las Vegas, Frankrike, Tyskland och Spanien och upplevt och träffat fantastiska människor.Just nu består min dagar av träning, fotograferingar, inspelingar och försöker förebereda mig så mycket jag bara kan för den stora Miss Universe finalen i januari. Har stor erfarenhet av att tävla internationellt, tävlade första gången när jag var 17 år och hunnit med en rad olika skönhetstävlingar genom åren. Senast vann jag som första Europe någonsin Miss Continets 2016 - som hölls detta år i USA. En stor ära och jag är väldigt tacksam över allt jag fått uppleva.


Älskar att testa nytt och när det händer - men att vara hemma i Sápmi ute i skogen med kängorna på- det får mitt hjärta att pumpa extra hårt.


Gick i övrigt beteendevetenskap i gymnasiet och är en rikgit sucker för psykologi, kommunikation och beteendevetenskap, hur och varför vi människor agerar som vi gör. Därav förklaringen på varför Henrik Fexus är min hemliga kärlek. 
Träning och hälsa är ett av mina största intressen. Spelat basket i åtta års tid, dansat jazz och showdance i nio år. Har även simmat, ridit, tränat längskidor och slalom. Kroppen är så komplex och spännande, det finns så mycket att lära sig och jag slukar lätt böcker som handlar om hur vi tar hand om vårt tempel på bästa sätt.


 


 


Jag rundar av nu och tackar för mig. 


Love and Pineapples, 


Miss Universe Sweden 2016 , Ida Ovmar


 


 


 


 


 


 


 


 

Postad för ungefär 4 år sedan av idaovmar

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer