You only live once

Då har man varit hemma på svensk mark ett tag nu! Har behövt återhämta mig lite innan jag börja jobba igen eftersom att jag fick en rätt så kraftig jetlag, visste inte att jag var så känslig mot det. Har inte kunnat sova om nätterna t.ex. och har varit sjukt trött varje morgon..usch jobbigt! Men men nu är jag totalt återställd :)
 
Tävlingen i Texas var väldigt rolig och jag är så glad och tacksam över att jag fick åka iväg på den. Det var kul att träffa alla tjejerna ifrån hela världen, all personal, koreografer, frisörer, sminköserna osv!. Som jag skrev i blogginlägget när jag var där borta, alla var väldigt trevliga och hjälpsamma och de som hade hand om tävlingen såg till så vi hade det roligt! Vi fick dessutom väldigt god mat, så stort plus för de :D Vi åkte bl.a till Gallerian och shoppade, vi hade roliga tävlingar, poolparty, photosessions och massa mer! Så det var inte bara hårdträning inför finalen utan vi gjorde andra saker oxå. De absolut bästa med resan är för mig de nya kontakter man får.. först och främst alla tjejerna i tävlingen..nu kan jag åka till Canada, England, South Afrika och hälsa på mina nya vänner hihi! Satt också och pratade med en man på flygplatsen i New York i ex antal timmar medans jag väntade på flyget..det slutade med att jag blev inbjuden till the Urban Film Festival i New York som hans bror arrangerade! Hur kul är inte det? Nått jag lärt mig här i livet är att man inte skall vara rädd för att prata med folk.. sätt dig bredvid någon, prata lite och var social det är alltid kul och kan som det gjorde för mig öppna nya dörrar här i livet! :) 
 
Finns mkt kul och berätta om resan så nu bjuder jag på en bildvisning här så ni kan få se lite av det jag fick vara med om :)


Miss Universe
Utsikten ifrån hotellrummet.


Miss Universe
Me before registration


Miss Universe
Några utav tjejerna i deras national costumes, jag lyckades ha min bak och fram haha.


Miss Universe
Teen USA, cool national costume måste jag säga!


Miss Universe
Hotellet


Miss Universe
Wales, England, Me, Brazil (the winner) and Canada!


Miss Universe
Bikini Photo shoot


Miss Universe
Before Preliminary Show


Miss Universe
Hela gänget +  super söta Rylie  där i mitten som är Jr Teen World! 


Miss Universe
Gallerian


Miss Universe
godaste!


Miss Universe
Beautiful Brazil som vann tävlingen! (vänd på bilden)


Miss Universe
Scavanger hunt!


Miss Universe
I LOVE VS <3


Såja mina vänner det var lite ifrån resan, nu skall jag åka till jobbet!!

Postad för ungefär 12 år sedan av johanna

Monday

Hey there! Allt är bra här i USA! Jag anlände i söndags sent på natten och har inte haft tid att låna dator sen dess..de har ett business center här på hotellet som vi bor på men datorerna är riktigt gamla och på grund av säkerheten så får jag inte ladda upp bilder eller sånt..så då får det bli texter bara helt enkelt så får jag lagga upp bilderna när jag är hemma igen..lite tråkigt men men :)

Allt är som sagt bra här nere alla är jätte trevliga och artiga. Hotellet är väldigt fint och det är super skönt att alla pratar engelska haha jag är mest van med att resa till länder där folk knappt kan engelska x) Vi har det väldigt roligt alla tjejerna är snälla och roliga och min rumskamrat ifrån wales är jätte trevlig :)

Sedan jag anlänt har inte så mkt hänt faktiskt.. det är fortfarande tjejer som inte har kommit ännu så vi väntar på dem. Igår var ju förtsta dagen (måndags) då hade vi registration kl 2 och sedan photoshoot i evening gown and national costume. Och det var i princip det som hände den dagen! Det var dock en väldigt roliga dag.. mycket tid till att prata med de andra tjejerna och folk i personalen. Alla ar sjukt snälla och hjälpsamma, jag har redan fått riktigt bra vänner så det känns bra! Tyvärr så får vi inte gå utanför hotellet. Juste vi hade vår första rehearsal på kvällen också ;) Vi hade rehersal ifrån klockan 6 till 10 pa kvällen.. så det var ganska långt men det var kul! Sedan hade vi bed check 10.30. Då kommer det och knackar på dörren till hotellrummet och bokstavligt kollar så att man ligger i sängen. Det är väldigt måna om att vi skall vila, äta och dricka hela tiden och det är jag sjukt glad över! Min familj och vänner där hemma vet ju hur mina matvanor är ;) I eat a LOT!

Vi har rehersal varje dag mellan 6 och 10. Och sedan är det alltid becchek 10.30 och på den halvtimman är det sjukt stressigt att båda skall hinna duscha göra sig redo osv. Och från och med i morgon så har vi ett full speckat schema. Det händer saker hela tiden..så jag kan inte lova att hinna blogga men jag skall försöka!

Men men jag är föralskad i usa..folket, maten, värmen ..ALLT..! love it!

wops nu måste jag sticka lunchen är slut och vi skall prova ut våra bikinis och skor inför finalen :)

KISSES & HUGS TO YA'LL!

Saknar familj och vännerna massor redan :(

Postad för ungefär 12 år sedan av johanna

Bye Bye Sweden and Hello USA!

Godmorgon! Klockan är snart 6 och det är dags för mig att börja rulla in mot centralen här i sthlm för att bege mig ut till Arlanda! Troligtvis så kommer jag att kunna blogga ifrån hotellet i Texas så att ni kan följa mig och se vad som händer där borta :) Nu börjar jag få riktigt resfeber!!! Dags att åka nu!!!


ADIOS AMIGOS!


Miss Universe


and wish me luck!

Postad för ungefär 12 år sedan av johanna

Shopping

Fick plötsligt för mig att jag inte har så många skjortor och att det vore bra att investera i ett par stycken. Så dess skjortor inhandlades idag plus en blå bomullsklänning! Dem skjortorna jag har är väldigt utslitna då skjortan är ett plagg jag tkr mycket om...så nu var det helt enkelt dags att uppgradera ;) skjortan är ett sjukt bra plagg som jag anser passar i dem flesta tillfällena. Man kan va uppklädd, business, chill i en skjorta til vardags som fest! Min favorit är den rosa kritstrecks randiga!


Miss Universe


 


Inhandlade också ett par vita klackskor! Klackar är något som jag inte använder så ofta faktiskt... jag blir strax över 1,90 i klackar och dem flesta av mina vänner är korta så då känner jag mig som en giraff helt enkelt haha! Men jag har det nån gång i bland och ofta i modellsammanhang :) ...så jag tänkte det vore bra med ett nytt par till USA. Så det fick bli dessa vita, do you like?


Miss Universe

Postad för ungefär 12 år sedan av johanna

Friday

Woho! Idag är det fredag, äntligen! Nu skall jag upp på stan och hämta ut klänningarna ifrån kemtvätten, jag skall växla pengar och göra en del andra små ärenden och handla på mig några saker som jag behöver inför resan. Jag böjar äntligen få lite resfeber!!! Gaaaaaaaaaaaah vad kul det skall bli snart snart snart åker jag! Satt och försökte förbereda mig lite förut också på vad jag skall kunna säga om Sverige och sånt.. ibland när jag blir nervös så har jag lite svårt för att improvisera.. så jag tänkte att det var bra att tänka igenom lite vad man kan säga!


 Nej nu skall jag åka upp på stan skall äta lunch med en väninna också!


 


Miss Universe
Den här svarta baddräkten hade jag tänkt packa med mig till USA, hoppas den kommertill användning ;)

Postad för ungefär 12 år sedan av johanna