Monday

Hey there! Allt är bra här i USA! Jag anlände i söndags sent på natten och har inte haft tid att låna dator sen dess..de har ett business center här på hotellet som vi bor på men datorerna är riktigt gamla och på grund av säkerheten så får jag inte ladda upp bilder eller sånt..så då får det bli texter bara helt enkelt så får jag lagga upp bilderna när jag är hemma igen..lite tråkigt men men :)

Allt är som sagt bra här nere alla är jätte trevliga och artiga. Hotellet är väldigt fint och det är super skönt att alla pratar engelska haha jag är mest van med att resa till länder där folk knappt kan engelska x) Vi har det väldigt roligt alla tjejerna är snälla och roliga och min rumskamrat ifrån wales är jätte trevlig :)

Sedan jag anlänt har inte så mkt hänt faktiskt.. det är fortfarande tjejer som inte har kommit ännu så vi väntar på dem. Igår var ju förtsta dagen (måndags) då hade vi registration kl 2 och sedan photoshoot i evening gown and national costume. Och det var i princip det som hände den dagen! Det var dock en väldigt roliga dag.. mycket tid till att prata med de andra tjejerna och folk i personalen. Alla ar sjukt snälla och hjälpsamma, jag har redan fått riktigt bra vänner så det känns bra! Tyvärr så får vi inte gå utanför hotellet. Juste vi hade vår första rehearsal på kvällen också ;) Vi hade rehersal ifrån klockan 6 till 10 pa kvällen.. så det var ganska långt men det var kul! Sedan hade vi bed check 10.30. Då kommer det och knackar på dörren till hotellrummet och bokstavligt kollar så att man ligger i sängen. Det är väldigt måna om att vi skall vila, äta och dricka hela tiden och det är jag sjukt glad över! Min familj och vänner där hemma vet ju hur mina matvanor är ;) I eat a LOT!

Vi har rehersal varje dag mellan 6 och 10. Och sedan är det alltid becchek 10.30 och på den halvtimman är det sjukt stressigt att båda skall hinna duscha göra sig redo osv. Och från och med i morgon så har vi ett full speckat schema. Det händer saker hela tiden..så jag kan inte lova att hinna blogga men jag skall försöka!

Men men jag är föralskad i usa..folket, maten, värmen ..ALLT..! love it!

wops nu måste jag sticka lunchen är slut och vi skall prova ut våra bikinis och skor inför finalen :)

KISSES & HUGS TO YA'LL!

Saknar familj och vännerna massor redan :(

Postad för ungefär 12 år sedan av johanna

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer