Romania

Hello! Oj oj oj nu har de gått ett tag sedan jag bloggade! Tiden har bara flygit förbi och jag har faktiskt inte varit i Sverige heller för den delen :) Efter västkusten så var jag hemma bara i några dagar då jag fixade Amerikanskt visum och annat inför resan så jag hade knappast tid att blogga. Sedan åkte jag till Rumänien tillsammans med min bästa tjejkompis som är därifrån! Japp ni läste rätt..Rumänien av alla ställen..ganska så ovanligt ;) Det var en mycket rolig och händelserik resa. Jag älskar att resa och jag brinner lite extra för att åka till lite mer okända och ovanliga resmål så när jag fick erbjudandet om att få åka med så tackade jag ja direkt! Jag har dessutom en kompis som jobbar som model i Milano som är ifrån Rumänien och jag har alltid lovat henne att åka dit, så det var lite kul att göra henne glad oxå haha! 
 
 
Det var väldigt intressant att få uppleva Rumänien och dess båda sidor. Rumänien är ett land där regeringen knappast bryr sig och tar alla pengar till egen ficka.. så det är mkt fattigt på dem flesta ställena. De gör alltid ont att se människor som har det riktigt fattigt.. men det får en att uppskatta det man har här hemma vilket är väldigt nyttigt. Men men trots fattigdomen så upplevde jag landet som vackert med alla berg och floder och vi hann se och göra väldigt mycket på den tiden vi var där! Vi bodde i en liten stad som hette Orsova och där hälsade vi på min vänninas pappa och andra släktingar som hon aldrig träffat. Så det blev många tårfyllda men härliga möten med hennes släktingar :) Vi solade och badade också i Donau varje dag då vi hade en värmebölja med cirka 35 grader! Sjukt härligt! Så nu är jag lite solbränd också inför resan till USA vilket känns bra när man skall visa upp sig i Bikini ;) 
 
Nej nu skall jag åka in till stan och lämna några klänningar på kemtvätt som jag skall ha med till Texas plus att jag skall handla med något gott att äta... får se vad de blir! Bloggar senare om jag hinner.


 


 


Miss UniverseMiss Universe


 

Postad för ungefär 12 år sedan av johanna

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer