You only live once

Då har man varit hemma på svensk mark ett tag nu! Har behövt återhämta mig lite innan jag börja jobba igen eftersom att jag fick en rätt så kraftig jetlag, visste inte att jag var så känslig mot det. Har inte kunnat sova om nätterna t.ex. och har varit sjukt trött varje morgon..usch jobbigt! Men men nu är jag totalt återställd :)
 
Tävlingen i Texas var väldigt rolig och jag är så glad och tacksam över att jag fick åka iväg på den. Det var kul att träffa alla tjejerna ifrån hela världen, all personal, koreografer, frisörer, sminköserna osv!. Som jag skrev i blogginlägget när jag var där borta, alla var väldigt trevliga och hjälpsamma och de som hade hand om tävlingen såg till så vi hade det roligt! Vi fick dessutom väldigt god mat, så stort plus för de :D Vi åkte bl.a till Gallerian och shoppade, vi hade roliga tävlingar, poolparty, photosessions och massa mer! Så det var inte bara hårdträning inför finalen utan vi gjorde andra saker oxå. De absolut bästa med resan är för mig de nya kontakter man får.. först och främst alla tjejerna i tävlingen..nu kan jag åka till Canada, England, South Afrika och hälsa på mina nya vänner hihi! Satt också och pratade med en man på flygplatsen i New York i ex antal timmar medans jag väntade på flyget..det slutade med att jag blev inbjuden till the Urban Film Festival i New York som hans bror arrangerade! Hur kul är inte det? Nått jag lärt mig här i livet är att man inte skall vara rädd för att prata med folk.. sätt dig bredvid någon, prata lite och var social det är alltid kul och kan som det gjorde för mig öppna nya dörrar här i livet! :) 
 
Finns mkt kul och berätta om resan så nu bjuder jag på en bildvisning här så ni kan få se lite av det jag fick vara med om :)


Miss Universe
Utsikten ifrån hotellrummet.


Miss Universe
Me before registration


Miss Universe
Några utav tjejerna i deras national costumes, jag lyckades ha min bak och fram haha.


Miss Universe
Teen USA, cool national costume måste jag säga!


Miss Universe
Hotellet


Miss Universe
Wales, England, Me, Brazil (the winner) and Canada!


Miss Universe
Bikini Photo shoot


Miss Universe
Before Preliminary Show


Miss Universe
Hela gänget +  super söta Rylie  där i mitten som är Jr Teen World! 


Miss Universe
Gallerian


Miss Universe
godaste!


Miss Universe
Beautiful Brazil som vann tävlingen! (vänd på bilden)


Miss Universe
Scavanger hunt!


Miss Universe
I LOVE VS <3


Såja mina vänner det var lite ifrån resan, nu skall jag åka till jobbet!!

Postad för ungefär 11 år sedan av johanna

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer