Evaluation av min chaperone

Idag hade jag ett evaluation-samtal med min chaperone Yuki. Det är dom som har ansvar över oss och alla tjejer har en chaperone. Vår grupp består 9 tjejer och heter E-grupp, de delar upp alla tjejerna för att de lättare ska ha koll. Inte lätt att hålla koll på så många tjejer annars.
Ialla fall, dom ska utreda oss och våra personligheter/hur vi beter oss, hur vi är med människor. Hur vi fungerar som människor helt enkelt. Det ska dom förmedla till Juyn, dom säger att det ska påverka resultatet på finaldagen.
Under vårt samtal idag blev jag så glad, hon gav mig MASSOR av beröm och sa att hon tycker jag är naturlig och jordnära. Att jag var så mogen och duktig för min ålder (jag och Danmark är dom yngsta av alla, de flesta är typ 24) Hon sa hur mycket positivt som helst, tänker inte sitta här och skriva ner det för det känns som jag skryter då, men jag blev i alla fall VÄLDIGT glad att hon var så nöjd med mig.
Det finns ju en hel del tjejer har attityd och alltid ska synas, alltid ska stå framför kameran, osv..  
Min högsta önskan är bara att den tjejen som vinner är en snäll och trevlig tjej som förtjänar att vinna.. En tjej som bryr sig om andra, någon som INTE tror att hon är bättre/mer värd än någon annan.
Var i alla fall tvungen att skriva hur mycket beröm jag fick idag, för jag blev så glad. För det finns väl inte någon finare än att någon tycker om ens personlighet? Det är något som verkligen är värdefullt!!!


 

Postad för ungefär 10 år sedan av katarina

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

1 Kommentarer
Postad av Cuong
Postad för 10 år sedan
Du förtjänar allt beröm Katta, är grymt glad över att det har gått så bra för dig de senaste åren och hoppas du vinner hela skiten nu! :) Ta hand om dig!