Miss International 2012 - Final

Nu är jag hemma i Sverige igen.. Vill börja med och tacka alla för det fantastiska stöd som jag har fått från alla möjliga håll. Har fått så gulliga meddelanden, mail och telefonsamtal. 


Finalen var en helt otrolig upplevelse, vilken känsla att gå ut framför en sådan stor publik! Är relativt nöjd med min insats. När jag tittade på finalen i efterhand tycker så tycker jag att jag ser säker och glad ut, hade dock kunnat ta längre tid på mig i bikinimomentet.. Skulle ha stått kvar på scenen längre tid. 


Hade medvetet valt en ganska enkel klänning för att jag ville att det skulle vara jag som skulle synas och inte klänningen, men nu så här i efterhand när jag vet hur fint det var med glittriga klänningar med det ljuset som blev på scenen så hade jag nog valt en med lite mer glitter och glamour ;)  


Under repetionerna var jag sjukt nervös men sen när det väl gällde så hade nervositeten förvunnit?! och det var bara kul! Det var helt galet stressigt i sminket där vi bytte om.. Tjejerna slogs om hårstylisterna (det fanns bara ett visst antal) United Kingdoms klänning gick inte att dra upp dragkedjan på så hon fick sy igen sin klänning, Argentinas klänning hade gått sönder och ja.. det var allmänt kaos ;) 


Tävligen gick ju som de flesta vet i Japan och Miss Japan blev både vinnaren av Miss International 2012 och Miss Photogenique.. Det var många som diskuterade detta i efterhand.
Jag vet inte vad dom har för kriterier men jag vet många tjejer som hade varit värdiga vinnare.
Blev förvånad när Miss Polen som var väldigt favorittippad inte gick vidare till topp 15?
Men det var ju så många helt otroliga tjejer och man vet ju aldrig vad dom är ute efter.  


Det här har varit en fullständigt fantastisk tid för jag har fått uppleva så mycket och fått lära känna så många underbara tjejer från olika håll i världen. Vi har fått göra så mycket fantastiska saker som man aldrig hade fått göra annars. Det absolut bästa är alla nyfunna vänner och den otroliga responsen från alla männiksor runt om kring. Det bästa minnet var nog när vi och hälsade på i en skola och barnen var helt överväldigade över vårt besök!! 


Det var flera tjejer som verkligen påpekade hur bra vi hade det jämfört med andra tävlingar som dom hade varit på. Detta var otroligt välorganiserat och vi blev sååå bra omhändertagna! 


Samanfattningsvis kan jag säga till dig som vill pröva något liknande, tveka inte att söka. Det är så mycket mer än bara en skönhetstävling!!!
Fortfarande jetlaggad så nu ska jag gå och lägga mig igen.. ;) tänker lägga upp fler bilder från resan senare..


Här kommer lite bilder från finalen.. 


         

Postad för ungefär 10 år sedan av katarina

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

3 Kommentarer
Postad av Björn
Postad för 10 år sedan
Känns kul och nästan lite overkligt att ha plåtat dig tidigare "innan det begav sig" och nu se dig i dessa sammanhang. Du är väldigt vacker på bilderna här över. Lycka till framöver! //Björn R.
Postad av eja
Postad för 10 år sedan
Vilket äventyr Katarina! Ser att du njutit av detta och tagit tillvara på att bli behandlad som den Drottning! du är. Blir det nya skönhetstävlingar framöver? Berätta! Hör gärna av dig till Drottningar! om du vill. Övning ger färdighet, nu är du redo för Miss Universe eller Earth nästa år! Joakim, Drottningar!
Postad av Camilla
Postad för 10 år sedan
Tycker du ar jatte Fin Katarina!!! / Camilla (Miss Earth Sweden)