Snart kommer mer bilder...

Jag lovar att så fort jag kan ska jag lägga upp massor av bilder.. Det tar bara så lång tid för jag måste förminska varje bild i ett program för annars är dom för storta och det går inte att lägga upp dom.. Men så fort jag får chansen ska jag lägga ut fler bilder! :)


    

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Kort resume om dagen

Jag hinner ju aldrig blogga... Försöker hålla bloggen uppdaterad. Idag har vi varit i "Okinawa World - Culture Kingdom/Gyokusendo Caves"
Det började med ett tal som vanligt och sen var det dags för lunch, efter det var det folk som ville ta kort osv..
Sen var det dags för några tjejer att visa upp sina talangnummer bland annat min kära room mate, Denisa. Visste bara att hon skulle dansa men viste inte hur grym hon var?! OMG säger jag bara, helt sjukt! Hon var så grymt duktig. Blev riktigt stolt!! En tjej från Ryssland dansade balett, det var också helt galet bra.
Sen var det dags för att gå runt i Japans största grottor, helt otroligt vackert - lägger upp bilder imorgon.
På kvällen var vi ute och åt på en helt underbar restaurang, helt otroligt god mat.Nu måste jag packa mina grejer för imorgon ska vi till ett annat hotell och övernatta där, dom har tydligen en grym pool så jag ser fram emot att bli lite bruuuuuun!
Andra saker som står på schemat imorgon är shopping och fest på kvällen. 


Vi var också på en ormshow och fick chansen att hålla i ormar.. Jag vågade!!


 

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Pictures from today

      


 

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Yukata experience

Idag skulle alla tjejerna ha en Yukata på sig, så himla fint! Vi var på en festival hela dagen och fick allt vi ville ha gratis, mat, dricka, souvenirer, allt som fanns fick vi gratis. På kvällen tittade vi på fyrverkerier och då snackar vi inte lite fyrverkerier.. det slutade aldrig, har aldrig sett så mycket och så häftiga fyrverkerier. Alla tjejerna satt ute på ett berg och tittade, det var så vackert!      


 

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

National Costume Parad

            


 

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina