Museum besök!

 


 


  

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

soligt under frukosten?


 

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Alla tjejer fick en smartphone!

Är verkligen grymt inponerad av organisationen och upplägget av allt. De behandlar oss otroligt bra och ser verkligen till att vi mår bra. Maten är jättegod och allting är verkligen välorganiserat, så trivs hur bra som helst!!


Idag fick vi en smartphone kameran var jättebra. Ska ge bort den till min mamma när jag kommer hem :)Denmark, Slovakia (min roomate, så vacker!!!!) och Jag  

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

De underbara barnen

 


  

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Dag 3

På morgonen idag hade vi Communication workshop, vi berättade om oss själva och hade olika övningar där vi skrev ner svar på olika frågor på lappar som vi blandade och delade ut. Vi skulle gissa vem som hade skrivit vad och förklara varför vi troddde det var den personen. 
Väldigt intressant att höra de andra tjejernas berättelser och händelser från deras liv och från deras kultur..
Den sista övningen var väldigt känslosam, vi skulle skriva och berätta om "det hemskaste som hänt i vårt liv.." Det var väldigt hemsk och höra många av tjejernas historier med krig och död.. Många av tjejerna hade tårar i ögonen. Fantastiskt att man kan få fram så mycket känslor från människor man träffar för första gången.. Väldigt givande!
Sen var vi lediga i två timmar men efter det skulle vi vara redo i aftonklänningar igen så det blev ingen vila, utan direkt upp på rummet för att byta om till aftonklänning och fixa till sig.
Det var dags för welcome ceremony. Också en helt fantastisk upplevelse, det var en skolklass där med barn som var runt 7 års ålder och dom var helt tokiga när dom såg oss.. De betedde sig som att vi var superkändisar, en liten tjej fick tårar i ögonen och höll händerna för ansiket, så himla söt. På vägen ut för röda mattan för att möta media, press och invånarna i Okinawa fick vi hålla de små barnen i händerna och dom var helt underbart söta för dom tyckte det var så fantastiskt.


Pressen tog massa bilder, en av tjejerna svimmade när dom höll tal.. Inte så konstigt med tanke på värmen och att vi knappt har sovit något de senaste dagarna.
Barnen visade upp en Japansk dans, väldigt duktiga! Efter det var det dags för Welcome Party/middag.


Är helt slut- nu ska jag sova.. 


      


 

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina