Modelljobb i Borås

 


 Blev förvånad när jag såg Hanni Beronius sitta i sminket.. ;)   

Postad för ungefär 10 år sedan av katarina

Hittat den PERFEKTA aftonklänningen till finalen!

Det känns verkligen som att jag och min Mamma har varit runt och letat efter den perfekta klänningen i hela Sverige snart.. Men idag efter mycket letande hittade vi den perfekta klänningen till finalen!
Vi har varit i Gislaved, Jönköping, Blidsberg, Värnamo och till slut hittade vi en affär i Skövde som hade den klänningen jag hade föreställt mig. Blev hur lycklig som helst för den var precis så som jag ville ha den. Det är meningen att man ska ha med sig tre stycken aftonklänningar, vi ska ju på fina middagar osv.. och så vill jag ju självklart att den jag ska ha på finalen ska vara perfekt. 
Har även börjar sy på min national costume så det är massor att fixa och inte många dagar kvar. Imorgon har jag modelljobb i Borås och på kvällen ska Josefine Forsberg komma till mig och stanna över helgen och på Söndag kväll ska jag och Karin till Danmark för Claire har designemöte på måndag.
Mycket att göra men då trivs jag som bäst, Godnatt! 


Postad för ungefär 10 år sedan av katarina

Det närmar sig....

Nu är det inte ens två veckor kvar tills jag reser till Japan och finalen av Miss International. Dags att börja förbereda sig, och mycket som måste fixas! Igår blev jag fotograferad för de officiella bilderna som ska skickas till Japan - det ska väl vara till presentationsbilder mm tror jag. Blev lite stressigt med dessa bilder, då det skulle vara utomhusbilder och det reeegnar ju bara! Ser fram emot att befinna mig i Okinawas härliga klimat om ett par veckor.
Med oss till tävlingen ska vi också ha diverse presenter, bl.a. skulle vi skaffa något som var typiskt för vårt land och som ska auktioneras ut till förmån för välgörenhet. Behållningen går till UNICEF Japan. Jag tänkte direkt på något av det mest svenska som finns - en adventsljusstake! Så mysigt och stämningsfullt, och det passar ju perfekt att Sveriges största tillverkare av sådana ligger i Gnosjö där jag kommer ifrån...så Konstsmide i Gnosjö lovade att stå för mitt bidrag till välgörenhetsauktionen.
Har även fått tag på lite material  till min National Costume, från bl.a. Smålands Band. Jag hoppas jag kan kombinera lite svensk tradition med en viss elegans... National Costume är ju ett av tävlingsmomenten, och när jag tittar på bilder från gamla tävlingar undrar jag hur vissa av tjejerna packar... Hur får man ner dessa jättelika teaterkostymer? En del är ju fjäderbehängda som hela påfåglar och andra har stora ställningar till sin costume.
Det är en hel del som ska packas ner för nästan en månad i Japan. Tre aftonklänningar ska man ha med och en uppsättning cocktailklänningar...skor till detta också då, och så alla andra kläder man ska ha på sig om dagarna. Hur gör man?
Jag har fått programmet där det står vad vi ska göra hela tiden fram till finalen den 21 oktober, och det är såå mycket spännande och intressant som väntar i japan! Ska berätta mer om det i ett senare inlägg, nu ska jag åka och fixa ett par aftonklänningar, hoppas jag får tag på något kanonfint! 


Postad för ungefär 10 år sedan av katarina

Sverige är så vackert land

Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Lite skillnad när ställena i Göteborg har öppet till 5 och inte till klockan 2-3 som man är van vid.
Idag har jag och Emma varit vid Delsjön och gått en promenad, det var så himla fin natur. Sverige är verkligen ett vackert land!
När jag tog spårvagnen hem så var det massa demonstrationer mot Nazistpartiet så jag var tvungen att gå av och titta lite.. 
Det var verkligen massor av människor i olika åldrar/kulturer som var med och demonstrerade. Det var hur mycket poliser som helst på plats.. Även polishästar.   


    


 

Postad för ungefär 10 år sedan av katarina

Utgång i Göteborg

Min vän Kim var hos mig idag, vi drack te och hade det mysigt. Hon tog två bilder på mig när jag provade min byxdress från Claire.
Idag ska jag gå ut med Emma, har aldrig varit ute i Göteborg så det ska bli kul! 
Nu ska jag rusa till affären 

Postad för ungefär 10 år sedan av katarina