Kan bara lägga upp bilder från iphonen?

Har märkt att jag inte kan lägga upp höguplösta bilder här på bloggen utan endast bilder som är tagna med min iphone.. Lite tråkigt när jag har tagit bilder med mig systemkameran som jag inte kan lägga upp här på bloggen.. :(


Får se om jag kan lösa det. Nu ska vi iväg och prova ut Japanska traditionella dräkter som vi ska få uppsydda till oss! 


Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Första dagen i Okinawa!

Godmorgon! Gick upp tidigt och duschade och fixade i ordning mig för vi skulla fotografera Biniki bilder idag.. Så en helkropp och en överkropps bild. 
Det var det var en kille som stod och gjorde massa miner och fulade sig för att man skulle skratta så jag började skratta jättemycket så tog dom massa bilder och jag tyckte dom såååg hemska ut och dom säger SO BEATIFUL när jag har värsta gapskrattet, heh..


Sen var det dags för Lunch.. Nu måste jag rusa iväg på ett möte med Yuki min chaperone. (hon som tar hand om mig) 


hörs senare! (såg att några av bilderna hamnade åt fel håll men hinner inte fixa det just nu.. ni får vrida på huvudet och titta haha..)


  


Miss Indonesien och Jag.. försökte få ett lika stort leende som henne men det gick ju sådär haha..


 


 

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Äntligen framme!!

Jag blev lagom förvånad när piloten ropade ut Bangkok i högtalarna när jag hade bytt i Amsterdam. Jag var så inställd på Thaipei så jag blev livrädd att jag hade satt mig på fel plan (logiskt sett hade ju det aldrig gått för dom som jobbar på flygplatsen släpper inte in folk på fel plan) men för någon sekund där blev jag lite förvirrad. Det stod ingenting på min biljett men vi skulle tydlgen mellanlanda i Bangkok. Ca 30 timmar tog det att komma fram hit.. Det är hur skönt som helst att vara framme!! 


Snacka om att man blir behandlar som en prinsessa!! Jag och Miss Indonesien blev hämtade på flygplatsen med buss (de var 8 andra tjejer som redan var på hotellet och imorgon kommer 70 stycken till!!) Dom bar alla våra väskor vi fick inte öppna några dörrar, dom bar upp våra saker till våra rum och frågade om dom fick tillåtelse att gå in och lämna grejerna i rummet. 


Sen gick vi ner och åt lite av buffen på hotellet.. Nu är jag sjukt trött och ska sova, imorgon har vi bikini fotografering klockan 11 ;) och lite andra saker men det berättar jag om imorgon för nu ska jag SOVA!
Hotellet är btw jättefint!!! Imorgon kommer min roomie spännande.. 


   

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Liten återblick


Japp, det är en hel del att göra nu, kan jag säga...men jag lovade att lägga ut bilder från dagarna innan finalen, och har man lovat så har man. Vi hade några intensiva dagar med en hel del på schemat - allt från skönhetsbehandlingar till fotografering och repetitioner. Vi blev filmade inför finalen och fick också chans att träffa en del från juryn. Jag var faktiskt positivt överraskad över att det var ett så ambitiöst upplägg, och att allting var så välorganiserat. Även finalen höll väldigt hög klass, tyckte jag.
De flesta av oss finalister bodde på hotell tillsammans, och då fick vi ju chans att lära känna varandra lite. Ett av mina svar i finalen var att jag är bra på att läsa av andra människor, och jag tycker det är så intressant när man så småningom ser att många är så annorlunda mot vad man först kan tro eller har föreställt sig. Man blir alltid lite överraskad! Men goa tjejer och starka personligheter, de flesta!
Här var det fjorton medtävlare, i Japan blir det över 70 stycken, det känns jättespännande och fantastiskt roligt! Lite bilder: 


    


Spraytanade och glada Katarina och Hanni.. 

Postad för ungefär 8 år sedan av katarina

Min underbara familj

Skulle bara vilja tacka min underbara familj jag har som ställer upp så mycket för mig och som har hjälpt mig så mycket med alla föreberedelser inför Japan och Miss International! 
Just nu sitter Mamma och syr det sista på min national costume, är hon inte fantastisk?
Och alla runt om kring har varit så glada för min skull och ställt upp så mycket. Min moster har gett mig massor av fina kläder, tusen miljoner tack. Jag har fått låna fanastiska skor av min underbara vän Kim och alla har verkligen varit så engagerade!! 
Blir verkligen rörd över att jag har så UNDERBARA människor runt mig. Ni är guld värda allihopa! 


Och tack till alla andra som är glada för min skull och peppar mig. Jag ska inte göra er besvikna!


Postad för ungefär 8 år sedan av katarina