Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/48/168548/missuniverse-sweden.com/public_html/_inc/dbcon.php on line 12 Bli modell | Miss Universe Sweden

Anmäl dig

Vi tar nu emot ansökningar för 2021 ända fram till
 20 augusti 2021.
Dem som gått vidare meddelas senast 25e aug 2021.

Sverigefinal beräknas vara i mitten av september i Stockholm.
Skicka in din ansökan här: Tjejer    &  Killar

Du som söker till Mr & Miss Universum -
Ni som blir antagna och får en finalplats skall vara medvetna
om att det kostar  3.000 kr i startavgift att vara finalist
Detta skall betalas innan finalen!
(startavgiften är för att täcka åtminstonde en del av de kostander vi har för er med 2 hotellnätter, mat och modell utbildning - Egna proffsbilder av vår fotograf och en massa kul även om ni inte vinner finalen).
Avgiften leder också till att alla finalister tar sin medverkan seriöst!

OBS! LÄS DETTA INNAN NI FYLLER I ER ANSÖKAN!!!!
Observera att stad och ålder är KLICKBARA - Dvs ni kan ändra och få det till ER stad/Region och er ålder INNAN ni skickar in er ansökan - Sedan så skall era bilder INTE ligga ner... huvudet skall vara uppåt! och bild storlek max 500kb.
Vi kan INTE redigera din ansökan i efterhand, så gör den rätt första gången! Läs info noga innan du skickar in den!
(Tecken som , ` apostrofer av alla slag i ert namn gör att er ansökan inte fungerar på hemsidan - så skriv era namn utan dessa tecken tack.)
OBS! - Var EJ orolig för de "Like" rösterna ni får på sidan - det är bara på skoj för att era vänner skall kunna gå in och "Gilla" er och sätta poäng på era bilder - Det har INGEN betydelse på Sverigefinalen då det är JURYN som avgör vilka som vinner titlar!

LIVE Castings & Anmälan
När du anmäler dig till tävlingen Miss Universe Sweden och Mr Universe Model Sweden - så kommer vi att bedöma om den är godkänd innan vi publicerar den. Det kan ta upp till 24 timmar innan din ansökan syns LIVE.
Läs TÄVLINGSREGLER HÄR!

Du som har anmält dig kan komma att kallas till en live casting när vi är i en stad nära dig. Läs regler för en Live casting nedan:
Live Casting - INFO nedan!
När ni kommer till en casting -Tjejer: Ha på er högklackade skor, ta med baddräkt och någon snygg klänning samt var sminkad och klar! Killar: Ha med er badbyxor/Shorts och snygga kläder/skor. På castingen så kommer ni att bli provfotograferade, få gå ett "catwalk" test, samt bli intervjuvade - Därefter blir ni informerade om ni klarat testet och får vara med på finalen i er stad - Bästa tjejen/killen går vidare till Sverigefinalen! Även GULDKORT kan delas ut om det finns fler som är jätte bra, då går även de till Sverigefinalen! GULDKORT kan även delas ut till tjejer/killar vi träffar på våra fester och arrangemang.

I vilka städer vi kommer att besöka och vilka datum kommer ni att kunna hitta här - Sverigeturné-Deltävlingar - Detta kommer upp sept2019
Även om du bor för långt bort för att komma på en casting så har du chans att gå vidare till Sverigefinalen. Vi kommer att göra en bedömning av era bilder och det ni har skrivit om er själva, samt en videointervju.  Därefter kommer ett antal sökandes meddelas om att de har gått vidare till Sverigefinalen. När du skickar in din anmälan här så tävlar du inte bara om möjligheten att få representera Sverige i Miss Universum, vi kommer även att skicka en tjej till Miss International!
Killar-Man Hunt International.
Några av er som anmält sig kommer också kunna bli inlagda som modeller i vårt modellarkiv – Universal Models.

Tänk även på att be era vänner gå in och ”Gilla” er på hemsidan – och lägg gärna upp länk om er anmälan på er egen hemsida, Facebook eller blogg. Ju mer ni syns desto större chans är det ju även att vi lägger märke till just dig :) Men de LIKE rösterna betyder inget sedan i Sverigefinalen då det där är JURYN som korar vinnarna!
Bilden ni tankar upp under baddräkt/bikini/badbyxor är obligatorisk.
Tänk även på att den bild du lägger upp under-Profilbild- är den som syns på 1a sidan, så välj den med omsorg.

OBS! Bilderna får EJ vara för STORA när ni tankar upp dem - max 500KB, försöker ni lägga upp bilder som är 3-4MB så kommer det EJ att fungera att registrera er.

Namn * Efternamn *

Ålder * Epost *

Bostadsort * Telefonnr *

Byst (cm över brösten, runt kroppen) * Midja (cm runt midjan, vid naveln) *

Höft (cm runt hela höfterna) * Längd (cm) *

Vikt (kg) *

Profilbild * Ansiktsbild *

Helfigur * Baddräkt *


Beskriv dig själv *


Om du fick förändra något vad skulle du förändra? *
* Obligatoriska fält.