Modellskola

  

    Universal models presenterar vår modellskola 

Vår modellskola 2017        16-19 Juni i Stockholm
Priset för denna kurs: 4 900 kr

Huvudkontoret för StarWorldSweden.com som driver: Mr Universe Model Sweden,
Miss Universe Sweden
, Miss International Sweden, Miss Earth Sweden, Miss Bikini Sweden samt Universal Modells ligger i Södertälje  anordnar en speciell modellskola i samband med den svenska finalen i Mr &  Miss universum  varje år. Se några av våra tidigare vinnare och modeller!
AGENTUREN

Denna utbildning skiljer sig en hel del ifrån övriga modell skolor. Denna kurs är för er som vill prova på modell yrket och ta chansen till en ny karriär.

Men även för er som bara vill lära er mer om yrket eller helt enkel bara "styla" upp er och få tips.
Även om ni inte vill bli eller blir en framgångsrik modell efter denna kurs så har ni nytta av den hela livet, ni lär er att framhäva er egen skönhet och att föra er stilfullt samt tala inför publik.

Dessutom har ni sedan egna proffsbilder på er själva som är roligt att ha, och ni kommer hem med en ny ”look”.

Vi kommer även att träna er i mikrofon teknik, ni kommer att få tala i mikrofon inför oss och era kurskamrater för att lära er hur man talar på scen och fångar publikens intresse. Efter detta så kommer ni lättare att kunna tala inför folk och kanske hålla tal på era vänners bröllop, födelsedagar eller andra tillställningar.

Denna teknik att kunna tala inför folk är oerhört viktigt inte bara som modell eller Miss Sweden, det är viktigt inom de flesta yrken och ni kommer att ha nytta av det under hela ert liv både privat och i yrkeslivet.

Chansen att bli modell hos oss ökar om man genomgår denna kurs, då den innefattar sminkning och proffs fotografering. Vi kan då se om ni har det som krävs för att bli en framgångsrik modell. Samt att vi får riktiga modellbilder på er att använda i vår agentur.

I kursen ingår följande:

  • 1-Näringslära och kosthållning- Samtal om kost
  • 2-Catwalk gång och modevisningsteknik samt tips om hur branschen fungerar.
  • 3-Koreografi för modevisning
  • 4-Tips om hur man skall vara som en ”Skönhetsmiss/modell”. Grundläggande tips som ger dig fördelar i en tävling/final/modevisning.
  • 5-Mikrofon och tal teknik.( Intervju)
  • 6-Personliga träningstips.
  • 7-Makeup - lär dig vilka färger som passar dig och din hud bäst.
  • 8-Hår styling och tips om ditt hårs egenskaper och behov.
  • 9-Proffsfotografering och poseringsteknik
  • 10-Personlig vägledning och råd.

Du kommer efter kursen att få ett diplom som visar att du genomfört denna kurs.
Egen portfolio med proffsbilder.

Information om era kursledare nedan:

Näringslära och kosthållning:
Tips och råd som är anpassade till dina egna behov.

Catwalk gång och modevisningsteknik - Koreografi för modevisning.
Utbildningen hålls av proffs med erfarenhet.

Tips om hur man skall vara som en ”Skönhetsmiss”. Grundläggande tips som ger dig fördelar i en tävling/final.
Någon av våra tidigare Miss Universe Sweden vinnare kommer att berätta om sina upplevelser under Miss Universum finalen, ge er grundläggande tips om hur man uppför sig, och hur allt fungerar och hur branschen ser ut, vilka möjligheter ni har.

Mikrofon och tal teknik.
Joakim Granberg – National Director Sweden – Har mer än 20 års erfarenhet från att tala inför publik, på TV program, på scenen som artist och i offentliga sammanhang.
Han låter er öva med en riktig ljudanläggning med mikrofon där ni verkligen hörs…
Ger er tips och tränar er i hur man talar och uppför sig inför en folksamling oavsett i vilket sammanhang. Har ni tur kan ni även få provsjunga...
  Joakim jobbar med en musikstudio i Stockholm som producerar musik och artister, han har även vart med och skrivit låten ”Treli Kardia” (Öppna upp för kärleken-på Svenska). som Elena Paparizou sålde platina med i Grekland och framförde under fotbolls gala.

Makeup kurs samt lär dig vilka färger som passar dig och din hud bäst och hudvård.
Makeup kommer att hållas i av professionell makeup artister.

Hår styling och tips om ditt hårs egenskaper och behov.
Hårstylister kommer att styla er och ge er tips hur ni framhäver ert ansikte och stylar ert hår bäst. Ger er även tips om hur ni skall sköta ert hår.  

Proffsfotografering och poseringsteknik

Armand Dommer – Fotografer tränar upp er att bli fullblods poseringsproffs och lär er hur ni skall posera för er bästa bild, vinkel.
Ni får behålla de bästa bilderna till er portfolio. Armand har gjort mer än 50 tidningsomslag!

Personlig vägledning och råd.
Vi tar ett enskilt möte med er där ni får framföra era önskemål för framtiden och vad ni önskade få ut av denna kurs, vad är era mål? Vi tipsar och vägleder er om hur ni på bästa sätt har möjlighet att uppnå era mål.

Kort sagt så är detta en grundläggande utbildning för dig som vill in i branschen eller ha mer insikt i hur allt fungerar och går till, om inte annat så bara för att ha en kul helg och komma hem snyggare än någonsin!

Priset för denna kurs: 4 900 kr
Kursdeltagaren bor på samma hotell som alla finalisterna och tränar med dem under dessa dagar. Kursdeltagaren skriver in sig på hotellet kl 12.00 fredag 16e Juni och åker hem måndag den 19e Juni, så del i dubbelrum 3 nätter. ( Du delar rum med annan kursdeltagare) - Frukost, lunch ingår under dessa dagar. Vi bjuder dig även på middagen med alla finalisterna lördagskvällen.
Söndag är ju finaldagen, så då åker alla finalisterna efter frukost till Grand Hotell för förberedelser - Så kursen är fredag + Lördag.
Är du minst 18 år så får du även komma in på finalen Söndagen med oss utan extra kostnad!! Utcheckning sker kl 12 för alla på måndagen den 19e juni.

Mer info om plats/hotell kommer att komma upp, men det blir i Stockholm city.

Då kursplatserna är begränsade
Så vill vi att ni som anmäler er betalar in ett förskott på 1000kr till:
Bankgiro: 148-2371 – J. Granbergs Aktiebolag
Skriv ert för och efternamn som referens till inbetalningen så vi ser vem som har betalt och är klar för kursen.
( Dyker man inte upp på kursen så sker ingen återbetalning då vi tappat en plats.)
Resterande kursavgift betalas vid samling och incheckning på hotellet vid er ankomst.
Ni tar er själva till och ifrån kursplatsen/hotellet. 

När ni söker till skolan skall ni maila oss bilder och information om er själva, ålder längd, mått samt vikt. Samt lite information om vad ni önskar uppnå med denna kurs.
Och ett telefonnummer som vi kan nå er på.
Maila er ansökan till: modellskolan@missuniverse-sweden.com

Det ni behöver ha med er till denna kurs är:
Träningskläder, badkläder, fritidskläder, högklackade skor för tjejerna, en uppsättning vackra kläder som ni vill bli fotograferade i. Ta även med er ett anteckningsblock och penna så ni tar anteckningar på genomgångarna.