Sverigefinal Miss Universum 2015

Hejsan kära vänner


Sverigefinal i Miss Universum 2015 går söndagen den 19e Juli på Café Opera i Stockholm.


Finalstart/Showtime ca 20.30 - 22.00 med efterfest till 03.00


Här kommer vi att uppdatera vilka som är finalister, artister, jury och sponsorer.


Biljetter till finalen kommer att kunna köpas via TICNET från 15e Juni - Länk dit kommer att komma upp.


Biljetter som finns är 2 alternativ:
180 kr Entré kl 20.00 ( Från 18 år förköp)
I Dörren är det från 23 år och 200kr  - Finns 350 Biljetter


VIP Biljetter kostar 600kr och de går endast att köpa i förköp - Finns endast 100 Biljetter. Då är det kl 18.00 som gäller. Det bjuds på välkomstdrink samt grillbuffé då Café Operas kockar står och grillar på uteserveringen. Där ni minglar med alla finalisterna, kändisar, artisterna och pressen.


Festfixaren Johan Carlén bjuder in kändiseliten samt pressen som Hänt Extra,
Se & Hör mfl. Hela finalen kommer att filmas in och sedan finnas på Miss Universe TV här på hemsidan. Troligen sänder vi finalen LIVE via internet med.


Det som är klart inför finalen är följande: Jan Johansen uppträder med - Trumslagarens pojke, en hyllning till sin döde far, jazzmusikern Egil Johansen.
Världspremiär på nya låten - De e du! Låt skriven av Camilla Läckberg, Musik: Jan Johansen och Pelle Nylén.  ( Lyssna på Trumslagarens pojke här - TV4)


 


På scenen lanserar vi även artisten Sophie J med sin nya singel - BREAKOUTEtt glatt återseénde är även artisten - Jenny Redenkvist och Fridha Lundell  som skall uppträda som "husband" under kvällen - De medverkar även i bandet: Hitmaskinen


De deras video - GOGO


Jenny & Frida


Vi har även det stora nöjet att lansera en helt egen producerad artist - Namn och bild kommer senare - Killen är från Almaty - Kazakhstan och spelar just nu in ett album här i Stockholm hos demonproducenten - Niclas Olausson som bland annat har producerat Da buzz, Elena Paparizou mfl...


Information om kändisar i juryn och övriga händelser kommer att komma upp här inom några veckor.


På galan så har vi även ett välgörenhetsprojekt - Vi stödjer LoveNepal som motarbetar barnprostitution - Läs med om dem på länken nedan!
 


 

Postad för ungefär 3 år sedan av miss_universe

Beauty Of The World 2013

Ja då har äntligen Sverige tagit hem en krona i en världsfinal !!!


Vår vackra Alexandra Friberg har vart och tävlat i Miss Beauty of the World finalen som gick Midsommarhelgen i Kirgizistan - och JA Alexandra VANN!!!!  JIPPY och ett stort grattis till Alexandra Friberg som nu kan titulera sig - Beauty of the world 2013
 


 

 

Postad för ungefär 5 år sedan av miss_universe

SVERIGEFINAL MISS UNIVERSUM - CAFE OPERA - STOCKHOLM

FINALEN GENOMFÖRD - LÄS HÄR!


Final tidningen, läs den här! - FINALBLADET


Sverigefinalen var Söndagen den 26e Augusti på Café Opera i Stockholm!


 


SE SVERIGEFINALEN 2012 PÅ CAFÉ OPERA 1 TIMMES VIDEO HÄR!


STOCKHOLM - FINALINFO!Vi öppnar kl 18.00 med mingel och välkomsdrinkar för middagsgästerna, finalisterna,  VIP & Press.
19.00 Serveras Middagsbuffén för VIP, artister, finalister och middagsgästerna.
19.30 Öpnnar insläpp för dem med vanlig Entrébiljett.
Sverigefinal 20.00 - 22.00, sedan fest och mingel fram till 03.00 för dem som orkar och vill!


 


 


 

Postad för ungefär 6 år sedan av miss_universe

Modellskolan

Vår modellskola som är för både tjejer och killar från 18 år och uppåt.
Klicka på länken ovan för mer info om skolan!
Ett led i att utöka verksamheten i vår agentur Universal Models 


Skolan kommer att genomföras då vi har minst 10 deltagare!
Skolan är nära vårt huvudkontor på:
Hotel Scandic Skogshöjd.


Läs mer om skolan genom att klicka på bilden nedan på några av era kursledare: Från vänster:
Denice Andreé, Renate Cerljén, Graziella Gallelli Ronland &
Ronnia Fornstedt - Eller följ denna länk - ANSÖKAN MODELLSKOLAN


Skicka in din ansökan så hör vi av oss när vi har minst 10 deltagare!


 


 

Postad för ungefär 6 år sedan av miss_universe

Nya Funktioner & 2a chansen

 


- Nu händer det grejer!!


Vi ligger med på SEXYmagazine - Kanon Bingo Rimér :)


Ja för er som har vart inne på hemsidan så ser ni att den ser annorlunda ut än tidigare, nya färger och funktioner - det är Rasmus Wremborn på Shadow Artworks som har skapat hemsidan och dess nya funktioner - Tack Rasmus!


En stor nyhet är att vi i år har något som vi kallar för andra chansen!


Här lägger vi upp de tjejer som inte har vunnit i sin stad, men ändå har visat sig så pass bra att vi vill ge dem en chans till att komma till Sverigefinalen 25e Aug 2012. De har då möjlighet att revanschera sig och knipa en pallplats i Sverigefinalen. Vi kommer att meddela måndag 14 augusti vilka som har gått vidare från andra chansen direkt in till Sverigefinalen. Andra chansen gäller ENDAST tjejer som har vart och tävlat LIVE på någon av våra castings – Se Sverige turné här!


Här kan ni se det tjejer som redan har gått vidare till: Andra Chansen


En annan nyhet är även att ni ny kan söka direkt online - Ansök här!Här anmäler du dig till tävlingen Miss Universe Sweden – När du har skickat in din anmälan så kommer vi att bedöma om den är godkänd innan vi publicerar den. Det kan ta ett par dagar innan din ansökan syns LIVE nu i början! Men tveka inte - Anmäl dig nu!


Du som har anmält dig kommer att kallas till en live casting när vi är i en stad nära dig. Även om du bor för långt bort för att komma på en casting så har du chans att gå vidare till Sverigefinalen. Vi kommer att göra en bedömning av era bilder och det ni har skrivit om er själva. Därefter kommer ett antal sökandes meddelas om att de har gått vidare till Sverigefinalen. När du skickar in din anmälan här så tävlar du inte bara om möjligheten att få representera Sverige i Miss Universum, vi kommer även att skicka en tjej till Miss Earth och en till Miss International med flera stora världsfinaler! Några av er som anmält sig kommer också kunna bli inlagda som modeller i vårt modellarkiv – Universal Models.


Tänk även på att be era vänner gå in och ”Gilla” er på hemsidan – och lägg gärna upp länk om er anmälan på er egen hemsida, Face Book eller blogg. Ju mer ni syns desto större chans är det ju även att vi lägger märke till just dig :)


Omröstningen:
Då många kommer att registrera sig sent under sommaren så vill jag poängtera att man kan få en finalplats även om man inte vinner omröstningen... det är en jury som väljer vilka som får vara med i Sverigefinalen av de som ansökt. Men de tjejer som har mycket röster och trafik har givetvis stor chans att komma med! Och såklart den som har flest röster har en finalplats garanterad.Men glöm inte att även om du registrerat dig bara nån vecka innan Sverigefinalen så har du chans att bli handplockad av oss till Sverigefinalen! OBS! - LÄS TÄVLINGSREGLER HÄR!


Lycka till nu mer er anmälan så hoppas jag att vi ses under sommaren på vår turné - Glöm inte att nästa stop på turnén är:


Eskilstuna - Onsdagen 16e MAJNattklubb - Casting sker mellan kl 20-22 på plats, regionsfinal ca kl 24.00 samt artist på scenen. 

Postad för ungefär 6 år sedan av miss_universe