5 Världsfinaler på ca 4 månader....

Vi på Star World Sweden AB skickar Svenska representanter till 5 stora världsfinaler...Detta är en bedrift som inget företag eller organisation någonsin tidigare gjort i Sveriges historia - Från 2009 då vi startade verksamheten har vi idag etablerat oss som den stora aktören och det ledande företaqet i Sverige inom denna bransch. Vi kommer även 2012 göra en riksomfattande casting turné i ca 16 städer - med en avslutande Sverigefinal i Stockholm under Juni månad 2012.


Nu har den 1a av våra 5 finalister satt sig på planet mot sin världsfinal..Läs mer om våra finalister nedan och följ deras resa mot ära och framgång... :)  Oavsett placering i respektive final så är vi på Star World stolta över alla våra 5 finalister och alla tjejerna är redan vinnare!


 


Miss Teen World - Johanna Thuringer  Var i Houston,Texas -USA. Ni kan se några av de andra finalisterna här!  Jag tror personligen att Johanna har en bra chans till Top placering! Finalen går 5e Aug. Johannas blogg från Texas! - Resultat - Johanna kom Top 10 - Grattis!


---------------------------------------------------------------------------------Nästa ut är Lina Axmacher  Hon flyger 10e Aug till Beijing- Kina för att vara bort nära en månad och tävla i Miss Bikini World Model 


En stor final med nära 60 nationer med, Lina är en klockren kandidat för denna final, och vi tror att hon har stora chanser till en bra placering även hon! Fakturm är att jag tycker vi har ett bra startfält i alla våra 5 världsfinaler. Lina bloggar här!


Resultat:  


LINA AXMACHER - 1ST RUNNER UP IN MISS BIKINI WORLD FINAL! WINNER OF TITLE- MOST BEAUTIFUL BODY! - READ MORE HERE!    PICTURES LINA FACEBOOK HERE!


---------------------------------------------------------------------------------


Sedan har vi ju Ronnia Fornstedt som skall tävla i Miss Universumfinalen som går 12 Sept i Sao Paulo- Brazil. Ronnia åker 20 Aug - 14 Sept.


Ronnia är nyss hemkommen från New York där hon har träffat självaste Ximena Navarrete  ( Nuvarande Miss Universum). Ronnia var där och blev fotograferad - dessa bilder kommer ni att få se i hennes blogg senare.


Förberedelserna är många och i full gång nu för Ronnia, vi hoppas och tror även här på en bra placering i den stora finalen!


Resultat:


NEWS FLASH!  - See Press here! 


Ronnia won the title -   Miss Photoqenique Universe!!! See video here! 


GRATTIS RONNIA! - Bra jobbat!


Like/gilla Ronnia on Facebook!


The Presentation Show was webcasted live on  www.missuniverse.com on September 8 at 8:30 pm Brazil-Sao Paulo time. - Ronnia vann titeln - Miss Universe - Photogenique!


Av 89 tävlandes så delades 2 titlar ut i inatt i Sao Paulo - Miss Geniality, det är den tjej som alla de 89 tävlande tjejerna har röstat fram som den trevligaste tjejen i finalen, sedan har domarna och fotografer gått igenom bilder på ALLA de 89 finalisterna och beslutade att Ronnias bilder var BÄST och gav henne Titel - Miss Photoqenique Universe! Det är helt galet bra!!


----------------------------------------------------------------------------------


Denice Andreé
Kommer under Okt/Nov månad representera Sverige i den stora världsfinalen - Miss International en av världens äldsta och mest prestigefyllda finaler med över 60 nationer som deltar. Denna final blir nr 51 i ordningen - läs mer här!   Ni kan följa Denice i hennes Blogg!  


Denice ligger redan högt upp i den internationella rankingen och vi hoppas på en top placering för henne!


------------------------------------------------------------------------------------


Sist men absolut inte minst är vårt egen "Miss Proffs" Renate Cerljén som åker på sin 3e världsfinal för Star World Sweden AB. Renate kom ju på 13e plats i Miss Universum finalen 2009. Nu skall hon representera Sverige i Miss Earth Finalen


Miss Earth finalen går 12e November i Pattaya - Thailand.


Har under mina år aldrig sett någon som förbereder sig bättre än Renate - Ni skall veta att Miss Earth är en av de mest krävande finaler för deltagarna - Man skall jobba med välgörenhet, naturvård mm, ni kan läsa mer om allt detta på hennes blogg.


Vi är säkra på att Renate kommer att representera och på ett bra sätt och placera sig högt i toppen under finalen!


-----------------------------------------------------------------------------------

Postad för ungefär 12 år sedan av

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer