Dag 4 - Swimsuit competition


Under alla dessa dagar har vi delat upp oss i olika grupper. Smågrupper väljs slumpvis ut för att åka på olika sponsorträffar, seminarium och siteseeing av olika slag. Idag fick jag åka på två besök. Det första var ett miljökonvent där jag fick träffa borgmästaren av Valenzuela och diverse politiker. Jag är verkligen tacksam över att få träffa alla dessa spännande människor och få möjligheten att utbyta ett par ord med dem.


Därefter var det raka vägen till "Swimsuit competition" där vinnaren avslöjas under finalkvällen. Om inte detta var nog åkte jag direkt efter lunch på en sponsorträff till Canon.Postad för ungefär 11 år sedan av renate

Dag 3 - Evening gown

Hej allihiopa! Jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen, men det är så svårt att få tag på internet här. Nu är jag efter så många dagar så jag börjar på dag 3, där vi hade ”Evening gown competition”. På kvällen var det dags för ”Evening gown competition”. Jag stod och vela fram och tillbaka över vilken klänning jag skulle välja. Tillslut slog jag till på min vita, ståtliga klänning från Pink & Purple. Och jag tror minsann jag gjorde rätt val… Den skiljde sig verkligen från mängden och jag fick överraskande många komplimanger för den. Vem som vann momentet får vi reda på under finalkvällen.


 

Postad för ungefär 11 år sedan av renate

Dag 1 - Oakwood Premier Joy Nostaly Center


Efter en omtumlande resa landade jag tillslut i Manila och jag kunde checka in på vårt fantastiska hotell Oakwood Premier. Vi bor i mini-lägenheter och jag delar rum med supersöta Thailand. Idag har det varit ganska lungt då vi fortfarande väntar på att alla deltagare ska anlända. Imorgon ska vi börja med att plåtas i våra national costumes, så då får ni se en lite fräckare Sverigedräkt! Nu ska jag bums i säng, jag har en fruktansvärd jetlag som jag hoppas jag kan sova bort nu. Godnatt!HHär kommer jag definitivt trivas!

Postad för ungefär 11 år sedan av renate

Manila here I come!


Nu sitter jag och väntar på att stiga på planet till Manila. Jag har kämpat med att hålla mig vaken men jag får väl erkänna att jag råka somna en timme eller två. Det ska bli så skönt att äntligen komma fram!Miss Universe

Postad för ungefär 11 år sedan av renate

Let's remeber why we go together so well

Jag har precis landat i Peking. Flygresan gick smärtfritt förutom att jag inte kunde sova en blund. Nu har jag 10 timmars väntetid innan mitt nästa flyg går till Manila. Jag ska försöka hålla mig vaken alla dessa timmar för att vänja mig vid tidsskillnaden fortare. Peking och Manila ligger sju timmar före så nu är klockan 03:36 svensktid. Hur ska jag klara alla dessa timmar tänker ni då? Min räddning stavas K A F F E och jag har redan inhandlat min första mugg.


 


 

Postad för ungefär 11 år sedan av renate