Sneak Peak

... Från gårdagens bikiniplåtning!
 

Postad för ungefär 11 år sedan av renate

I'm back!

Godkväll! Eller... Rättare sagt godnatt! Jag ska hoppa direkt i säng men tänkte säga hej till er först. Det har varit tre riktigt hektiska dagar, men tre riktigt roliga dagar. Jag har gjort tre olika plåtningar inför Miss Earth. Först ut var bikini, sedan head shots och evening gown och tillsist plåtades jag idag i amazon-outfiten. Jag säger bara en sak... WOW! Trots alla insektsbett och hundratals rivmärken från grenar och kvistar så kan jag bara luta mig tillbaka och le. David Kebo som plåtade mig har verkligen gjort ett fantastiskt jobb och jag kan inte vänta tills jag får visa er alla bilder! :D


 


 

Postad för ungefär 11 år sedan av renate

En dag i skogen

Nu är förberedelserna i full gång! Jag har spenderat hela morgonen i skogen med mitt projekt inför Miss Earth. I denna tävling måste man starta och genomföra ett miljöinriktat projekt som man sedan ska redovisa där på plats. Det tog ett tag innan jag klurade ut vad jag ville göra och hur jag skulle gå tillväga. Men nu när allt har lossnat är det bara tuta och köra! :) Nästa vecka blir det plåtning i bikini och i en "amazon"-outfit som är ett nytt för årets tävling! Det ser jag framemot men jag hoppas alla mygg har försvunnit tills dess, annars vet jag en som kommer se ut som en prickig korv! ;)


 

Postad för ungefär 11 år sedan av renate

Veckan som gått

Godkväll!


Nu har det gått en vecka sedan jag skrev här sist. Jag har suttit hela veckan och knådat ihop mitt projekt inför Miss Earth. Jag är så tacksam att jag ännu en gång får åka utomlands och representera Sverige internationellt. För varje resa, eller äventyr som jag kallar det, växer jag som människa. Det är inte bara att packa sin resväska, kleta på sminket och le som aldrig förr. Nej, det handlar om så mycket mer. Jag har verkligen fått erfarenheter för livet som har utvecklat mig till en bättre människa, om jag får lov att säga så.


Jag har träffat fantastiska människor som jag aldrig skulle gjort annars, jag har fått besöka platser jag aldrig hade besökt annars och fått vänner världen över. Ja, det har helt enkelt varit ett förbaskat bra äventyr! ;) Och ännu är det inte slut... Men vägen till Miss Earth skiljer sig från de andra tävlingarna jag deltagit i. Mer om detta i nästa inlägg, stay tuned! ;)
En härlig sommarbild från förra året. Var har sommaren tagit vägen i år?


 

Postad för ungefär 11 år sedan av renate

Mitt nya äventyr

Hej allesammans! Vad skoj att ni har tittat in på min blogg här.


Här kommer jag skriva om mina förberedelser inför Miss Earth 2011 som går av stapeln i Thailand den 12:e november. Jag fick äran att representera Sverige och det gör jag gladeligen. Eftersom jag redan tävlat för Sverige i två andra internationella tävlingar kan man tycka att jag borde vara förberedd nog, men icke sa nicke! ;) Det är mycket som måste fixas och ordas inför ett sådant här äventyr.


Miss Earth är faktiskt den tävling som kräver mest av sina deltagare, då man måste vara engagerad i miljöorienterade projekt. Jag håller just nu på att planera och strukturera upp mitt projekt som jag tänker genomföra här i Sverige, jag tror det kan bli mycket bra! Men det kräver mycket av mig som person och min förmåga att vara ambitös och kreativ. Men jag älskar utmaningar så det här kommer bli riktigt skoj! Nu kör vi!


Häng på mitt och alla andra brudars äventyr här på bloggen varje vecka! Först ut är det Lina som ska iväg, sedan är det Ronnia som representerar Sverige i Miss Universum och till sist jag och Denise som drar iväg i oktober. Tänk om alla vi tar hem några topp-placeringar? Det hade varit något det! :) Men men, drömma kan man alltid, det gäller se till att de blir till verklighet! Med rätt inställning och lite jävlar anama så kan allt hända. Nu håller vi tummarna!


Vi hörs snart igen! :)


 


Kramar Renate

Postad för ungefär 11 år sedan av renate