SKÖNHETSFAVORITER


 


 


1. Batiste Dry Shampoo - Min hjälte vid lata och stressiga dagar.


.


2. Cover All Mix by Make Up Store - Säg hejdå till mörka ringar, finnar och andra ojämnheter. Har man den här concealern behöver man ingen annan, den täcker precis allt!


.


3. Prime Time by i.d. - En primer är nästan ett måste om man vill hålla sminket på plats en hel dag full av aktiviteter. I.d's Prime Time är den bästa jag testat hittils. Den jämnar ut huden, mattar och utgör en perfekt grund innan jag applicerar min foundation.


.


4. Vitamin C serum by Transderma C - Serum-vad-hette-det-sa-du? Så lät det på mig för några månader sedan. Jag hade ingen aning om vad serum vad för något och vad det var bra för men nu är det ett måste vid mina kvällsrutiner innan läggdags. Den här produkten lämnar huden full av lyster! Det är perfekt nu under vinterhalvåret då huden har en tendens att bli grå och glåmig. Men det bästa av allt är att jag märker att mina ärr från hemska finnar sakta men säkert börjar försvinna.


.


5. NeuLash - Svar JA. Det funkar! Ett minus för det dyra priset dock.


.


6. Blothing Powder by Make Up Store - Ett mattande kompaktpuder som tar bort glansigheten på nolltid! Det här pudret var verkligen min räddning i Filippinerna (och för alla de andra tjejerna med)! Man behöver endast applicera en liten mängd för att det ska ge full effekt. Det här pudret gick verkligen på högvarv bland tjejerna.


.


7. Beauty Rush "Slice of heaven" by Victoria's Secret - Mitt favoritläppglans genom tiderna! Sedan dag ett jag började använda det har jag inte slutat. Varenda gång jag är i London eller i USA köper jag hem ett lager för ca fem år framöver.


.


8. Rouge Noir nr 18  by Chanel - Nagellacket jag aldrig kan få nog av! Så fort det blir lite kyligare ute är detta det första som åker på... Sedan vantarna och mössan! ;)


.


9. Volume Million Lashes Extra Black by L'Oreal - Mascaran jag önskade att jag hade funnit tidigare. En av dem bästa jag testat!


.


10.  "Summer" by Make Up Store - Jag har alltid föredragit läppglans eller cerat framför läppstift. Men inte nu längre! Färgen är väldigt fräsch och passar utmärkt till vardags som fest. Det ser inte "för mycket" ut, utan den är väldigt diskret trots att den ger mycket färg.


.


11. Pensel nr 117 by Make Up Store - En "blender"-pensel som jag kallar det. Innan jag ens visste att det existerade en sådan pensel envisades jag med att använda topspinnar för att jämna ut och blanda mina ögonskuggor. Efter ett tag såg man ungefär ut som en clown. Den här penseln har sparat mig både tid och x antal svordomar framför spegeln. Jag har sluppit en hel del frustation när det kommer till att applicera festmake-upen. Det kanske låter ytligt, men när ni väl investerar i en sådan här pensel så kommer ni förstå mig. Tack Jenni på Make Up Store (Hansa) för tipset!


.
Postad för ungefär 11 år sedan av renate

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer