Tillbaka i Sverige

Då var man tillbaka på svensk mark igen. Det har tagit mig nästan en vecka för att bli av med jetlagen. Det blir ju inte så mycket sömn under sådana här resor så när man väl kommer hem är man helt utmattad, med det är det värt! ;)


 


Min resa har varit helt fantastisk. Alla tjejer har varit hur söta och rara som helst. Tänk att man lyckas samla ca 90 tjejer under ett och samma tak utan att det blir något som helst tjaffs under två veckors tid! Staden Manilla var väl inte så mycket att hurra för, den bestod mest av trafik och avgaser. Men som tur var fick vi chansen att uppleva olika öar och varenda ö var som ett litet paradis! Först åkte jag till Cebu, där vi bjöds på den mest fantastiska seafood buffén jag någonsin ätit! Färsk fisk, räkor och krabbor som var fångade samma morgon serverades på löpande band. Man kunde helt enkelt inte sluta äta!


 


Jag fick även chansen att gästa TV två gånger. Ena gången var jag med i en game-show där jag slutade 2:a. Jag var så nära att knipa första platsen! Men men nära skjuter ingen hare! ;) Under två veckors tid besökte vi olika historiska platser, träffade diverse politiker (olika borgmästare och guvernörer) och sponsorer. Jag är så tacksam över att ha fått denna chans att möta och utbyta några ord med dessa betydelsefulla personer. Och inte för att tala om hur många nya vänner jag fått världen över!


När det gäller finalen så måste jag erkänna att jag är lite besviken. Tävlingsmänniska som man är så var mitt mål att slå mig själv internationellt. Jag har en trettonde plats från MU som jag så gärna ville slå. Jag slutade allt som allt på en fjortonde plats och tog mig där med till top 16. Jag får se det från den ljusa sidan istället; att jag faktiskt tagit mig till final i alla tävlingar jag varit med i! Det är ju inte fy skam det heller! ;)Lite bilder från finalen:


Postad för ungefär 11 år sedan av renate

Namn Epost (publiceras ej)

Kommentar

Captcha

Inga kommenarer